NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Marko Mustonen siirtyy Levi Ski Resortin liiketoimintajohtajaksi

22.3.2019 - 11:12:29


Ski Sport Finlandin myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä toiminut Marko Mustonen siirtyy Levi Ski Resortin liiketoimintajohtajaksi toukokuun alusta. Mustonen on toiminut myös Ski Sport Finlandin toimitusjohtajana vuosina 2014-2018.

- Olen päättänyt ottaa vastaan uuden haasteen Levi Ski Resortin liiketoimintajohtajana, jossa tehtävänäni on Levin kehittäminen kansainvälisenä matkailukohteena sekä kotimaisten alppilajien ja laskettelutoimialan eteenpäin vieminen, kommentoi Mustonen tiedotteessa.

Ski Sport Finlandin myyntitiimiin liittyy Marko Kämäräinen, jolla on kokemusta alppilajien kumppanuuksien lisäksi vastaavista tehtävistä elokuva-alalta.

- "Kämy" on ollut mukana alkuvuoden aikana suunnittelemassa ja neuvottelemassa tulevan hiihtokauden kumppanuuksista. Jatkamme yhdessä hänen kanssaan työskentelyä laadukkaan kumppanitekemisen mahdollistamiseksi. Myyntitiimissämme jatkaa pitkäaikainen lajivaikuttaja Martti Uusitalo. Mustosen rooli on jatkossa toimia Ski Sport Finlandin myynnin tukena, kommentoi toimitusjohtaja Iiro Kaukoniemi.

Lähde: Ski Sport Finlandin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!