NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Istuttiin ylämäessä kuin telkkä pöntössä” - Julia Kykkänen hyppäsi silti maailmancupin pisteille

18.1.2019 - 16:35:04


Mäkihypyn Zaon maailmancupin viikonloppu starttasi Japanissa henkilökohtaisella osakilpailulla. Julia Kykkänen oli kilpailun 27:s.

Voittoon hyppäsi Itävallan Daniela Iraschko-Stolz, ennen kotiyleisön edessä hypännyttä Sara Takanashia. Palkintopallia täydensi kolmannella sijallaan Saksan Katharina Althaus. Saksalainen jatkaa maailmancupin kärjessä ennen tänään neljänneksi sijoittunutta Norjan Maren Lundbyä.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen Kykkänen oli 21:s, mutta toisen kierroksen pieni epäonnistuminen pudotti sijoitusta muutaman pykälän. Maailmancupin pisteitä kuitenkin tarttui jälleen mukaan ja Kykkänen jatkaa pisteiden metsästystä kokonaiscupin sijalla 33.

- Perinteinen Zaon keli, eli pientä turbulenssia oli, mutta ihan hyvin saatiin vietyä kisa läpi. Ensimmäinen hyppy oli ihan hyvä ja toisella sitten istuttiin ylämäessä kuin telkkä pöntössä. Siitä nyt ei ihan sillai pystynyt voimaa tuottamaan keulalla. Sitä on turha enää miettiä, ei muuta kun kohti sunnuntaita ja siitä jatketaan, totesi Kykkänen päivän kilpailusta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!