NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Krista Pärmäkoski sai motivaatiota kesken kisan - "Oikeestaan eka kolme kilsaa oli tosi vaikeata"

16.12.2018 - 17:01:45


Krista Pärmäkoski hiihti vahvan kilpailun jälleen Sveitsin Davosissa ja nousi ensimmäistä kertaa palkintopallille henkilökohtaisella matkalla tällä kaudella. Kolmanneksi sijoittuneen suomalaisen ero voittaneeseen Norjan Therese Johaugiin oli 19,2 sekuntia.

"Vähän takkuisesti lähti kisa liikkeelle tänään, oikeestaan eka kolme kilsaa oli tosi vaikeeta. Kun kuulin, että ihan taistelussa ollaan podiumista, niin sitten tokalle ringille lähtiessä lähti kroppa toimii", kertoi Pärmäkoski.

Lauantain kilpailun jälkeinen itseluottamus löytyi Pärmäkosken hiihtoon, vaikka kroppa olikin väsynyt. Joulun ajan lepotauko kotona ennen Tour de Skitä tulee tarpeeseen.

"Eilisen jälkeen kroppa oli jonkin väsynyt. Nyt on kiva lähteä kotiin vähän palautteleen, kaipaa vähän lepoa, että jaksaa taas tahkota Tourilla kisoja."

Riitta-Liisa Roponen, 15:s, ja Susanna Saapunki, 21:s, hiihtivät myös maailmancupin pisteille. Beitostölenissä sairastellut Saapunki oli tyytyväinen perushiihtoonsa.

"Tänään oli aika tasainen hiihto, tuntui, että oli koko ajan omassa hallinnassa tekeminen. Ehkä loppu ei tullut niin hyvin, kuin olisin halunnut, että siinä on vielä petrattavaa. Viimeisillä kilometreillä on vaan muut tulleet laskuissa kovempaa, mutta sitä pitää reenata edelleen", mietti hiihtoonsa tyytyväinen Saapunki.

Eveliina Piippo oli 32:s ja Katri Lylynperä 47:s.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveitsiläinen kuoli Imatralla

16.6.2019 13:34:52