NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Eetu Nousiainen löysi rentouden Continental Cupissa

16.12.2018 - 12:54:32


Lauantaina ensimmäisen mäkihypyn Continental Cupin voittonsa Rukalla hypännyt Norjan Robin Pedersen oli yhtä vahva myös sunnuntaina. Yhden kierroksen kilpailussa Pedersen otti voiton. Suomalaisista paras oli Eetu Nousiainen 12. sijallaan.

Vaikeat tuuliolot sävyttivät Rukan Continental Cupin viikonloppua. Suoraan mäkeä vasten puhaltanut tuuli oli kova, mutta lauantain tapaan kilpailu saatiin vietyä läpi yhden kierroksen kilpailuna.

Pedersenistä tuli viikonlopun tuplavoittaja, hänen hypätessään 137 metriä. Voittaja oli luonnollisesti tyytyväinen kilpailuunsa.

- Tämä tuntuu hyvältä. Ensimmäistä kertaa koen nämä kaikki: keltainen liivi (cupin johtaja) päällä ja eilen ensimmäinen voitto. Olen todella iloinen, kertoi päivän voittaja Pedersen ja antoi valmentajille valtuudet päättää, missä kilpailee seuraavan kerran.

Kilpailun toiseksi hyppäsi Saksan Felix Hoffmann ja kolmanneksi hänen maanmiehensä Martin Hamann.

Nousiainen paransi hyppy hypyltään Rukan viikonloppuna ja hyppäsi sunnuntain kilpailussa sijalle 12. 129,5 metrin lennollaan. Nousiainen harmitteli, että kilpailu typistyi yhteen kierrokseen.

- Tämän päivän hyppy oli rennompi ja puhtaampi. Olisihan sitä voinut vielä yhden hypätä, kun koko ajan meni parempaan suuntaan. Ei siellä mikään hirveen hyvä kelikään ollut, niin joutu lennolla taistelemaan metrejä tuohon loppuun, totesi Nousiainen.

Pedersen siirtyi Continental Cupin johtoon 275 pisteellä. Nousiainen on 75 pisteellään 13:ntena parhaana suomalaisena kahden kilpailuviikonlopun jälkeen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveitsiläinen kuoli Imatralla

16.6.2019 13:34:52