NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Eero Hirvonen: "Ladulla ihan kohtuu vahvaakin tekemistä"

13.3.2018 - 20:31:36


Trondheimissa kilpailtiin tänään yhdistetyn maailmancupin parissa. Suomalaisista parhaiten kilpailussa sijoittui Eero Hirvonen, joka oli jännittävän kilpailun päätteeksi kuudes. Hirvonen pääsi ladulle mäkiosuuden jälkeen sijalta 17, minuutti ja kahdeksan sekuntia kärjestä.

- Ei mitään parhaita hyppyjä ole tullut tosta Trondheimin mäestä, en oo ihan päässyt sinuiksi sen kanssa. Tänään kisahyppy tuntui vähän paremmalta, kuin mitä nuo harjoitushypyt, mutta ei se sitten sen pidemmälle lentänyt, kommentoi Hirvonen Hiihtoliiton tiedotteessa.

Hirvonen teki huikean nousun ladulla ja pääsi mukaan taisteluun kolmannesta sijasta, mutta viimeisellä kierroksella viimeiset paukut puttuivat. Hirvonen oli kilpailun päätteeksi tyytyväinen vahvoihin otteisiinsa ladulla.

- Ladulla ihan kohtuu vahvaakin tekemistä, voisi sanoa jopa. Viimeisellä kierroksella vähän puuttui paukkuja, ei riitä sitten ihan sinne podiumille asti. Muuten ihan hyvää, tasapainoista hiihtoa. Kohtuu nousu ladulla, siihen pitää olla tyytyväinen kuitenkin, että on taas siellä TOP10:ssä, totesi Hirvonen kilpailun päätteeksi.

Myös muut suomalaiset parantelivat sijoituksiaan kilpailun hiihto-osuudella. Ilkka Herola nousi 25. sijalta sijalle 14, mutta ei ollut tyytyväinen otteisiinsa kilpailussa.

- Ei tänään jäänyt mitään positiivista käteen. Eipä siinä sen kummempaa, huomenna uusi yritys, kommentoi Herola lyhyesti.

Arttu Mäkiaho teki myös nousua ladulla ja oli lopulta 30:s.

- Mäessä jäi pikkuisen liian kauas, on ollut vähän hakemista hyppäämisen kanssa. Tuntuu, että on parempaan suuntaan menossa. Oslossa oli aika vaikeeta, mutta nyt on taas saanut juonesta kiinni. Tuntuu, että on aika lähellä se hyppääminen, ei ole isosta kiinni, että pystyisi lähtemään paremmilta lähtöpaikoilta. Jospa se huomenna sitten nasahtaisi mäessä vähän paremmin, kertasi Mäkiaho.

Sijalta 37 ladulle lähtenyt Mäkiaho onnistui hiihtämään pistesijoille, mutta koki hiihto-osuuden olleen haastava.

- Ladulla oli aika vaikea päivä, joutui aika kovaa lähtemään liikkeelle ja se vähän kostautui kahden ekan kiekan jälkeen. Aika räväkkä oli startti, oli aika ”Kempaksella” parin ekan kiekan jälkeen. Valitsin pikkasen väärän suksen, huomenna sitten vähän viisaampana taas, totesi Mäkiaho.

Yhdistetyn maailmancup jatkuu huomenna Trondheimissa.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!