NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja jättää tehtävänsä

8.3.2018 - 16:10:09


Vuodesta 2014 Ski Sport Finlandia luotsannut Marko Mustonen ei hae jatkoa nelivuotiselle sopimuskaudelleen, vaan jättää lajiliiton toimitusjohtajan tehtävänsä, lajiliitto tiedotti torstaina.

- Kun sain kunnian ottaa työn vastaan neljä vuotta sitten, lähdin siitä että sopimukseni on määräaikainen eli yhden olympiadin mittainen. Tätä siirtoa on valmisteltu yhdessä puheenjohtajan kanssa jo usean kuukauden ajan tavoitteena mahdollisimman sujuva jatko ja tulevaisuuden toimintaedellytysten varmistaminen. Urheilua en ole jättämässä, tulen jatkossakin fokusoitumaan alppilajien kaupalliseen kokonaisuuteen, Marko Mustonen kertoi liiton tiedotteessa.

Ski Sport Finland tulee nimeämään uuden toimitusjohtajan myöhemmin tämän vuoden aikana. Lajiliiton toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa toistaiseksi hallituksen puheenjohtaja Heikki Toivakka.

- Marko on tehnyt hienoa työtä suomalaisen alppi- ja freestylehiihdon eteen viimeisen neljän vuoden aikana ja erityisen kiitollinen hänelle pitää olla tulevaisuuden toimintaedellysten kohentamisesta. Neljä perättäistä positiivista tilinpäätöstä on lähes ainutlaatuinen suoritus suomalaisten urheilujärjestöstöjen keskuudessa. Olemme iloisia, että saamme käyttää Markon osaamista ja tietotaitoa jatkossakin, toteaa Heikki Toivakka.

Ski Sport Finland kehittää edelleen urheiluorganisaatiotaan suunnitelmansa mukaisesti. Lajiliitto käynnistää urheilujohtajahaut sekä alppihiihtoon että freestylehiihtoon.

Urheilujohtajavalintojen lisäksi lajiliitolla on käynnissä valintaprosessi valmentajapesteihin.

ki Sport Finland on vuonna 2008 perustettu itsenäinen lajiyhdistys, joka jäsenseurojensa kanssa vastaa Suomessa alppi- ja freestyhiihdon lajien kehittämisestä, tapahtumista ja menestyksestä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

22.3.2019 07:10:40