NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Julia Kykkäselle kauden paras sijoitus Rasnovissa

3.3.2018 - 22:15:01


Naiset hyppäsivät tänään maailmancupia Rasnovissa. Suomelta mukana olivat Julia Kykkänen ja Susanna Forsström. Kilpailun toinen kierros jouduttiin ensin siirtämään myöhemmälle ja lopulta kilpailu jäi yhden kierroksen mittaiseksi vaikeiden tuuliolosuhteiden takia.

Julia Kykkänen hyppäsi kilpailussa kauden parhaimman sijoituksensa, joka oli viidestoista. Julian hyppy kantoi 85 metriä ja pisteitä kertyi 93.1.

- Yhden kierroksen kisa ja kisaan sain ihan ok hypyn. Ajoituksen ja asennon kanssa hiomista, nyt on kuitenkin parempaa kuin mitä se on ollut. Voi ihan hyvillä mielillä lähteä huomiseen, kommentoi Julia Kykkänen tiedotteessa.

Julia Forsström oli kilpailussa sijalla 37, hyppy kantoi tänään 71 metriä. Hyppääminen ei ole ollut helppoa Forsströmille Rasnovissa.

- En nyt oikeastaan muuta voi sanoa kuin että ei tähän nyt tyytyväinen olla. Hyppääminen on aika hankalaa ollut tässä nyt joka hypyllä. Täytyy huomiseksi keksiä jotain ihmeitä, kertasi Forsström.

Valmentaja Kimmo Kykkänen näkee parannusta Julia Kykkäsen hyppäämisessä.

- Susannalla pieniä teknisiä ongelmia, ei riittänyt ihan toiselle kierrokselle. Huomenna sitten uudestaan. Julialla sitten taas pikkuhiljaa rupeaa jumit helpottamaan, pääsee asentoon vähän paremmin. Näyttäis siltä, että hyppy voi ruveta vaikka kulkemaankin tässä jossain vaiheessa. Ihan positiivinen päivä, kauden paras sijoitus tänään kuitenkin. Hyvällä mielellä mennään eteenpäin, kommentoi Kimmo Kykkänen päivän kilpailua.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

22.3.2019 07:10:40