KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kisalauantai tarjosi kisayleisölle kosolti aurinkoa ja ilon aiheita

3.3.2018 - 21:08:48


Salpausselän kisojen lauantaipäivää vietettiin Lahdessa upeassa talvisäässä. Lauantaina Lahdessa jaettiin maailmancupin palkintorahoja ja -pisteitä yhteensä neljässä kilpailutapahtumassa - naisten ja miesten sprinteissä, yhdistetyn parisprintissä sekä joukkuemäessä.

- On ollut hienoa kulkea eri puolilla kisa-aluetta. Kaikki ovat olleet hyvällä fiiliksellä toimitsijoista yleisöön. Kisayleisölle tarjoiltiin taas jännittäviä kilpailuita hienoissa puitteissa. Kaiken kaikkiaan päivästä on jäänyt mieleen hyvin positiivinen jälkimaku, kertoo Salpausselän kisojen järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Juha Kolu tiedotteessa.

Kisajärjestelyissä on ollut mukana kisaviikonlopun aikana yli 1100 kisatoimitsijaa. - Vapaaehtoisten panos kisojen järjestelyihin on ollut jälleen kerran korvaamaton. Sitoutuminen ja palveluasenne ovat olleet tänään huippuluokkaa, jatkaa Kolu.

Lauantaina Salpausselällä vieraili päivän aikana yhteensä 15 500 kisavierasta. Kun lukuun lisätään yleisölle maksuttoman perjantain 2.3. yleisömäärä, on Salpausselän kisojen kokonaiskävijämäärä 19 000 ennen viimeistä päivää.

- Huomenna on tulossa hieno päivä mäessä ja laduilla. Yhdistetyssä nähtiin suomalaiset palkintopallilla jo tänään. Hiihdossa lajeina ovat naisten 10 km ja miesten 15 km perinteisellä, joissa yleisön mielenkiinto kohdistuu varmasti Iivo Niskaseen, Krista Pärmäkoskeen ja Aino-Kaisa Saariseen. Päivän päättää vielä suurmäen kilpailu Ahosen Jannen kotimäessä. Toivottavasti nähdään suuri lukuinen kotiyleisö kannustamassa omia myös huomenna, sanoo kisojen pääsihteeri Jesse Kiuru.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17