KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Torsti taisteli hienosti huimissa olosuhteissa

3.3.2018 - 16:44:43


Samu Torstin vauhti kiihtyy kauden vanhetessa.

Sija 11 tänään lasketussa Slovenian Krjanska Goran maailmancupin suurpujottelussa oli hyvää jatkumoa PyeongChangin olympiavedolle sekä kahdelle Sveitsissä tällä viikolla lasketulle Eurooppa-cupin palkintosijalle.

Torsti laski ensimmäisen kierroksen hyvin numerolla 34 ja paikka toiselle kierrokselle oli selvä. Tässä vaiheessa sija 14 oli sijoituksellisesti lupauksia herättävä, vaikka ero kärkeen olikin 3.55 sekuntia.

Toisella kierroksella Torsti oli 12:nneksi nopein ja samalla varmistui 11. sija, joka on Torstin toiseksi paras sijoitus maailmancupeissa.

Kisan voitti ylivoimaiseen tyyliin Itävallan Marcel Hirscher, joka näin varmisti jo ennen parin viikon päästä käytäviä Åren finaaleja suurpujottelun kristallipallon voiton tälläkin kaudella. Pallo on hänelle jo 15:s. Rivistöön mahtuu 6 suurta palloa kokonaiscupin voitoista, pujottelusta kristallia on tullut 4 kertaa ja suurpujottelusta nyt 5 kertaa.

Palkintopallille kiipesi olympialaisista tuttu kolmikko. Toiseksi laski Norja Henrik Kristoffersen 1.66 sekuntia Hirscherille jääneenä. Kolmas oli Ranskan Alexis Pinturault 2.51 sekuntia voittajan perässä.

Podkoren-kisarinne on yksi Valkoisen Sirkuksen vaativimmista ja erot siinä kasvavat tavanomaista suuremmiksi. Nyt kumpuileva ja jyrkkä rinne oli umpijäässä ylhäältä alas asti.

Torsti oli kisan jälkeen tyytyväinen.

- Päivä oli hyvä ja onnistunut kaikin puolin. Ei missään nimessä helppo kisa, mutta sain taisteltua hyvin. Eka lasku oli kovempi taistelu ja toinen tuli vähän paremmin. Mutta erittäin iloinen olen tästä tuloksesta kaikin puolin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17