NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Karu tilanne: Espanja, Kazakstan ja Liechtenstein hengittävät Suomen niskaan mitalitaulukossa

19.2.2018 - 17:39:27


Suomi ei ole menestynyt odotusten mukaan Etelä-Korean Pyeongchangin talviolympialaisissa. Suomi on napannut kisoista tähän mennessä kolme mitalia.

Hiihtäjä Krista Pärmäkoski on tuonut mitaleista kaksi. Pärmäkoski on voittanut kisoissa jo kaksi pronssia. Lumilautailija Enni Rukajärvi otti slopetylessä niin ikään pronssia.

Suomelta odotettiin mitaleja etenkin hiihtolajeista enemmän. Isoin pettymys oli tietysti ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen, joka jäi kokonaan ilman mitalia. Tänään maanantaina pikaluistelija Mika Poutalan mitali oli sen sijaan äärimmäisen lähellä. Poutala hävisi pronssin vain kolmella sadasosalla.

Suomen menestyksestä kertoo karulla tavalla se, että Suomen takana kisojen mitalitaulukossa ovat enää vain Espanja (2), Kazakstan (1), Latvia (1) sekä Liechtenstein (1). Maita ei voi pitää minään talviurheilun kehtoina.

Suomella on toki vielä mahdollisuus kasvattaa kisojen mitalisaldoa muun muassa jääkiekossa. Naisleijonat ovat selvittäneet jo tiensä pronssiotteluun ja lähtevät peliin OAR:ää vastaan suosikkina.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!