VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Torstaina tiivis suomalaispäivä: Kaisa Mäkäräinen metsästää mitalia

14.2.2018 - 13:39:20


Huominen on suomalaisittain mielenkiintoinen päivä olympialaisissa.

Suomalaisten päivän aloittaa Anton Lindfors, joka nähdään kello 4 alkavassa cross-karsinnassa. Hänen peräänsä estradille astuu Andreas Romar, joka osallistuu kello 4:30 alkavaan miesten syöksylaskuun.

Päivän yksi mielenkiintoisimmista suomalaissuorituksista nähdään jäällä, kun Leijonat avaa urakkansa. Suomi kohtaa Saksan kello 5:10 alkavassa ottelussa.

Torstaina Suomi voi saada olympiamitalejakin, kun kello 8:30 alkaa naisten maastohiihdon vapaan kymppi ja kello 10:15 naisten ampumahiihdon 15 kilometriä. Naisten hiihdossa Suomea edustavat Krista Pärmäkoski, Laura Mononen ja Riitta-Liisa Roponen. Kerttu Niskanen vetäytyi kisasta pois.

Ampumahiihdossa Kaisa Mäkäräinen metsästää uransa ensimmäistä olympiamitaliaan. Kilpailussa ovat mukana myös Mari Laukkanen, Suvi Minkkinen ja Laura Toivanen. Ampumahiihto piti olla vuorossa jo keskiviikkona, mutta rankat tuuliolosuhteet siirsivät kilpailun torstaille.

Päivän viimeiset suomalaiset nähdään miesten ampumahiihdossa, joiden urakka alkaa kello 13:20. Mukana ovat Tuomas Grönman, Olli Hiidensalo ja Tero Seppälä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

17.1.2019 07:58:54