VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lentomäen MM-kulta Norjaan, Janne Ahonen 22:s - Noriaki Kasain ele huvitti suomalaista

20.1.2018 - 23:14:59


Lentomäen MM-kilpailuiden henkilökohtainen kilpailu saatiin tänään päätökseen, kolmen kierroksen jälkeen. Vaikeat olosuhteet vaikeuttivat kilpailun kahta viimeistä kierrosta ja lopulta kilpailu päätettiin kolmeen kierrokseen. Kilpailun voitti Norjan Andre Daniel Tande.

Janne Ahonen lähti ainoana suomalaisena kilpailuun eilisten kahden kierroksen jälkeen sijalta 24. Tänään hyppy kantoi 192 metriä ja sijoitus parani kahdella pykälällä. Lopputuloksissa Ahonen sijalla 22.

- Eilen lähettiin liikkeelle, ensimmäinen kierros oli vähän vajaa vielä, mutta toisella (kierroksella) ihan kohtuullinen suoritus. Siitä oli tarkoitus lähteä tänään jatkamaan ja siinä onnistuttiin. Tämän päivän hyppy oli paras näistä kisahypyistä, tottakai jäi harmittamaan, ettei neljättä kierrosta hypätty, kommentoi Ahonen.

Janne kävi leikkimielistä kisaa toisen yli 40-vuotiaan urheilijan, Japanin Noriaki Kasain, kanssa siitä, kumpi sijoittuu kilpailussa paremmin ja on veteraanien lentomäen maailmanmestari.

- Meillä oli Kasain kanssa kova kisa ja kun päätös tuli, että viimeinen kierros keskeytetään, niin kyllä Kasai tuli tornissa onnittelemaan veteraanien lentomäen mestaria, Ahonen naurahti.

Ensi kertaa lentomäen MM-kilpailuihin osallistuvat Antti Aalto ja Eetu Nousiainen jäivät kilpailussa eiliseen ensimmäiseen kierrokseen. Antti Aalto oli lopputuloksissa 32:s ja Eetu Nousiainen 35:s.

Huomenna Oberstdorfissa on vuorossa lentomäen MM-kilpailuiden joukkuekilpailu. Ahosen lisäksi joukkueessa kilpailee kolme nuorta urheilijaa, joka on Ahosen mielestä hieno asia.

- Onhan se tilanne, jossa ei ennen olla oltu. Kolme hyppääjää joukkueessa, jotka ovat ensimmäisissä lentomäen arvokisoissa ja huomenna tietysti joukkuemäessä. Uutta nuorta verta, niin kuin pitääkin olla. Sinne nippanappa yksi vanhus on vielä mahtunut joukkoon. Kyllä noita nuoria pitää jatkossa löytyä lisääkin mukaan, kannusti Ahonen mukana olevia nuoria joukkuetoveraitaan.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savo Volleylla tökkii pahasti

22.1.2019 21:23:21