VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Janne Ahonen: Varaa on vielä petrata

19.1.2018 - 23:01:00


Saksan Oberstdorfissa käydään viikonlopun aikana lentomäen MM-kilpailut. Kilpailun karsinta siirrettiin vaikeiden olosuhteiden takia eiliseltä tälle päivälle ja se käytiin ennen varsinaista kilpailua.

Antti Aalto, Janne Ahonen ja Eetu Nousiainen selvittivät tiensä karsinnasta kilpailuun. Jarkko Määttä ei päässyt hyppäämään, koska hänen hyppyvarusteensa eivät saapuneet lennolta paikalle Oberstdorfiin.

Kilpailussa toiselle kierrokselle, ja näin ollen myös huomisille kierroksille, tiensä ainoana suomalaisena selvitti Janne Ahonen. Ensimmäisellä kierroksella Ahosen hyppy kantoi 182 metriä ja hän onnistui parantamaan hyppyään huomattavasti toiselle kierrokselle ja sijoitus tämän päivän kahden kierroksen jälkeen 24:s.

- Parempia hyppyjä sai tänään kisassa tehtyä kuin mitä esimerkiksi edellisenä viikonloppuna Kulmin lentomäessä. Sen puoleen ihan hyvään suuntaan, mutta onhan siinä vielä alamäkeä jäljellä. Varaa on petrata vielä huomiseksi, Ahonen kommentoi.

Ensi kertaa lentomäen MM-kilpailuihin osallistuneet Antti Aalto ja Eetu Nousiainen jäivät ulos kilpailun jatkosta. Aalto oli kilpailussa sijalla 32. ja Nousiainen 35:s.

Lentomäen MM-kisoissa hypätään neljä kierrosta, joista hypättiin tänään kaksi. Kilpailu jatkuu lauantaina kahdella kierroksella. Sunnuntaina vuorossa on joukkuemäki.

- Lentomäki, eli tiedetään, että mitä vaan voi käydä. Lähdetään hyvällä sykkeellä koko porukka, kommentoi Ahonen.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!