VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Otetaan onnistumiset talteen ja jatketaan eteenpäin" - Julia Kykkänen paransi sijoitustaan

14.1.2018 - 09:00:57


Mäkihypyn maailmancupin Sapporon sunnuntaipäivän kilpailu ei tarjonnut kärkikolmikon osalta yllätyksiä, vaan hyppyjä vietiin Norjan Maren Lundbyn johdolla. Hänen ensimmäisen kierroksen liito kantoi 95,5 metriin ja toinen jopa vieläkin lähemmäs HS-pistettä, aina 98,5 metriin.

Eilisen päivän kolmonen Sara Takanashi Japanista paranteli asemiaan pitäen saksalaisen kilpasiskonsa Katharina Althausin takanaan tuloksissa. Toisen ja kolmannen välistä eroa oli ainoastaan 1,2 pistettä.

Suomen Julia Kykkänen venytti ensimmäisen kierroksen hyppynsä 85,5 metriin. Toisen kierroksen suoritus jäi ensimmäisestä kantaen 78 metriä. Kykkänen keräsi hypyillään yhteensä 175,8 pistettä.

Kykkänen sijoittui 19:nneksi. Hän oli ollut lauantain kilpailussa 23:s.

- Tänään oli vähän parempi päivä, kun eilen. Löysin taas vähän paremman tunteen ylämäen laskuasentoon. Eiköhän se siitä lähde pikkuhiljaa huilaamaan, Julia Kykkänen kertoo.

- Eka kisahyppy oli jo aika lähellä hyvää hyppyä. Otetaan onnistumiset talteen ja jatketaan eteenpäin. Zaossa jatkuu ensi viikonloppuna kilpaileminen. Vähän mäkien profiilit vaihtuvat. Uskoisin, että se on Julian kannalta ihan hyvä ja, että hän tykkää siellä hypätä siitä mäestä. Toivotaan, että ilmat ja muut ovat hyviä ja mennään hyvällä fiiliksellä eteenpäin, valmentaja Kimmo Kykkänen summaa.

Ensi viikonvaihteen kilpailut Zaossa starttaavat torstaina karsinnalla ja jatkuvat siitä aina sunnuntaihin saakka.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!