VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Yhdistetyn ilmiö Eero Hirvonen: ”Sijoitus ei paljon lämmitä”

12.1.2018 - 22:35:25


Eero Hirvonen oli paras suomalainen yhdistetyn mies Val di Fiemmessä. Hän sijoittui maailmancupin kisassa kahdeksanneksi.

- Ei mitään kovin helppoja ole ollut hypyt tänä viikonloppua tuosta isosta mäestä, on ollut vähän haastavaa. Kisaan sai kuitenkin ihan hyvän onnistumisen, Hirvonen kommentoi hyppäämistään.

Hirvonen veti hiihto-osuudella pitkään kärkeä takaa-ajavaa ryhmää ja kertoi tämän myös vieneen voimia loppuratkaisuista.

- Ei ollut energiaa taistella paremmista sijoista. Eihän se kahdeksas sija huono ole, mutta ei se tuon lähtöpaikan jälkeen kovin paljoa lämmitä, lisäsi Hirvonen.

Ilkka Herola hiihti kilpailun toiseksi nopeimman hiihtoajan ja nousikin ladulla 20 sijaa ylemmäs. Ladulla vahvasti suorittanut Herola odottaa itseltään kilpailutilanteessa mäessäkin onnistumista.

- Viimeisen pari viikkoa ollut hyvä flow mäkipuolella päällä. Jostain kumman syystä onnistuin kisaan raapaisemaan vanhan kunnon meikäläiselle tyypillisen suorituksen ja niinpä sitä oltiin taas siellä sijoilla 30 plus. Hiihtohan kulkee tyypillisesti, siihen olen totta kai tyytyväinen. Voi luottavaisin mielin jatkaa sen osalta, mäessä pitää kisassakin päästä omalle tasolle, kommentoi Herola.

Arttu Mäkiaho onnistui tekemään ladulla ehjän hiihdon. Järkevä hiihto mahdollisti Mäkiaholle voimia kilpailun loppuvaiheeseen.

- Ihan tyytyväinen voi olla päivään. Tänään oli peruslaakeja niin sanotusti, basic-hyppy kisaan. Ladulla meitä oli iso porukka, varmaan 10-15 jätkää parhaimmillaan. Piti pyrkiä tekemään ehjä hiihto ja säästelemään voimia loppuun. Onnistui aika hyvin, pystyi hyödyntämään peesiä, ja loppuun jäi paukkuja. Vähän pääsi "Ilu" karkaamaan lopussa, ei siinä ollut jakoja enää. Hyvä päivä muuten, pitää olla tyytyväinen. Hyvin lähti vuosi liikkeelle, Mäkiaho kommentoi.

Eero Hirvonen sijoittui parhaana suomalaisista kahdeksanneksi, Ilkka Herola hiihti maaliin sijalle 12 ja Arttu Mäkiaho heti perään sijalle 13. Hannu Manninen oli 36:s ja Leevi Mutru sijalla 49.

Lauantaina Val di Fiemmessä kilpaillaan parisprintti.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, maanantain tulokset

22.1.2019 06:45:29