VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Nyt alkaa löytyä kisavire, jota olen jo tovin kaipaillut" - Jimi Salonen paras suomalainen Deer Valleyn kumpareissa

12.1.2018 - 08:47:07


Kumparelaskun maailmancup jatkui Deer Valleyssa toisella osakilpailulla torstaina. Suomalaisten tulostaso koheni hieman edellisen päivän sijoituksiin nähden, vaikkakin finaalipaikka jäi yhä saavuttamatta. Parhaimmasta tuloksesta vastasi Jimi Salonen, joka sijoittui 20:nneksi.

- Olen kyllä tyytyväinen. Sain kilpailuun kokonaisen laskun ja olen yrittänyt sitä nyt enemmän ja vähemmän koko kauden. Lasku tuntui kulkevan ja uskon, että nyt alkaa löytyä kisavire, jota olen jo tovin kaipaillut. Kisa kisalta edetään ja nyt suunta näyttää hyvältä. Ja on tässä vielä onneksi yksi näytönpaikka ennen olympialaisia, luottavaisin mielin tyytyväinen Salonen kommentoi kilpailun jälkeen.

Eilen kilparinteisiin palannut Jussi Penttala paransi sijoitustaan, mutta ylähypyn alastuloon tullut virhe painoi tuloksen ulos finaaleista. Penttala oli 31:s.

- Oli se parempi, mutta toki se virheetön kokonainen lasku jäi odotuttamaan, tuumaili Jussi Penttala.

Olli Penttala sijoittui eilen hyvällä laskullaan 24:nneksi ja odotukset olivat korkealla revanssimahdollisuuden myötä. Hän jäi kuitenkin 35:nneksi.

- Harmittaahan se, että virheitä tuli yrittämisen myötä aivan liikaa. Mutta nyt tuntuu siltä, että kilpavire on löytynyt, kertasi Olli Penttala laskun jälkeen.

Topi Kanninen oli epäonnisin päivän kilpailussa. Hän ajoi ulos.

- Sain jonkinlaisen laskun kasaan, mutta alahyppyrille tultaessa paino jäi taakse ja suksen irrottua lasku oli sitten siinä, harmitteli Kanninen.

Deer Valleyn toisen kumparekilpailun voitti jälleen kerran Kanadan Mikael Kingsbury, joka on jo voittanut 13 osakilpailua putkeen. Kauden neljännen toisen sijan napasi Kazakstanin Dmitriy Reikherd ja kolmanneksi laski Australian Matt Graham.

Lähde: Ski Sport Finlandin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPS:n ruma tappioputki poikki

19.1.2019 18:19:40