COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pettynyt Pärmäkoski antaa palaa: ”Tyhmyyttä!”

31.12.2017 - 20:49:10


Lenzerheidenissä hiihdettiin sunnuntaina perinteisen hiihtotavan väliaikalähdöt. Krista Pärmäkoskelle oli paha pettymys.

Paras suomalainen oli Kerttu Niskanen, joka hätyytteli palkintopallisijoja ja oli kilpailussa neljäs. Pärmäkoski oli 13:s, Laura Mononen 15:s, Aino-Kaisa Saarinen 18:s ja Anne Kyllönen 39:s.

Hyvistä asetelmista Tour de Skin kokonaistilannetta katsoessa kisaan lähtenyt Pärmäkoski oli epäonninen ja kaatui kilpailun aikana kolme kertaa.

- Tosi haastava kisa tänään. Kolme kaatumista ja en osannut hiihtää niin, että olisin saanut suksen pitämään. Tuommoinen olosuhde on osoittanut, että on ollut itsellä haasteita siinä hiihtää. Jos kaatuu kolmesti niin kyllä sekin ärsyttää. Yhden kerran vielä hyväksyisi, mutta varsinkin kun kahdesti samassa paikkaa, niin se on jo tyhmyyttä. Kuitenkin ,viisi hyvää kisaa tulossa, yritetään saada hyviä yksittäisiä suorituksia. Kaikki tuntemukset viittaavat siihen, että kroppa toimii ihan ok. Sillä tavalla luottavaisin mielin pystyy jatkamaan tästä, kommentoi Pärmäkoski.

Kilpailun voitti Norjan Ingvild Flugstad Oestberg.

Miesten kilpailussa parhaiten sijoittui Iivo Niskanen, joka hiihti kilpailussa seitsemänneksi. Niskanen jäi kärjestä 22,9 sekuntia.

Myös sprinttikilpailuissa tällä kaudella menestynyt Ristomatti Hakola esitti erinomaista vauhtiaan normaalimatkan kilpailussa, ollen kahdestoista. Sija oli hänen uransa paras sijoitus maailmancup-hiihtojen normaalimatkoilla.

- Elämäni parasta normaalimatkaa, kyllä siihen tyytyväinen voi olla. Suksi toimi ja mies toimi. Huomenna lähdetään vitossijalta takaa-ajoon. 15 kilometrin vapaa, ei kuulu omaan lempikokoelmaan hiihtomatkoista. Lähdetään taistelemaan ja hakemaan maksimaalista pahan olon tunnetta, letkautti Hakola.

Muut suomalaiset jäivät pistesijojen ulkopuolelle. Antti Ojansivu oli kilpailussa 44:s, Kusti Kittilä 52:s, Ari Luusua 62:s ja Martti Jylhä 64:s. Kilpailun voitti kotimaassaan Sveitsin Dario Cologna.

Maastohiihdon Tour de Ski jatkuu huomenna takaa-ajokilpailuilla. Naisten 10 kilometrin kilpailu alkaa klo 12 ja miehet suuntaavat ladulle kahta tuntia myöhemmin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08