KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pärmäkoski jo huominen mielessään: "Ennakkoon huonoin kisa nyt hiihdetty"

30.12.2017 - 19:52:54


Tour De Ski avattiin tänään vapaan sprinteillä. Suomalaisista naisista parhaiten onnistui kahdeksanneksi hiihtänyt Krista Pärmäkoski.

Pärmäkoski ja Mari Laukkanen taistelivat tiensä vahvasti välieriin saakka, mutta jäivät kovan taistelun jälkeen ulos finaalista. Pärmäkoski oli tänään kilpailun kahdeksas ja odotti kilpailun jälkeen jo huomisen kilpailua.

- Aika-ajo ei ollut niin hyvä, alkuerässä jo parempaa menoa. Välierässä pientä taktista virhettä, ei olisi pitänyt olla viimeisten joukossa laskussa. Ei ollut tilaa kautta paukkuja mennä suoralla ja nousussa ohi. Loppusuora tuli ihan hyvin, siinä sai muutaman sijan napsittua. Ennakkoon huonoin kisa nyt hiihdetty, tästä jatketaan! Toivotaan, että huomenna tulee olemaan tasapuolinen olosuhde (kilpailussa), kertasi Pärmäkoski.

Ampumahiihtäjänä tunnettu Mari Laukkanen kilpaili myös Tour de Skin avauskilpailussa ja oli vahvojen otteiden jälkeen kilpailussa yhdestoista. Jatkopaikka finaaliin jäi pienestä kiinni.

- Aika-ajon pystyin tekemään suunnitelman mukaan, kevyellä valmistautumiselle. Sain siitä hyvän avauksen päivälle. Alkuerässä oli vähän levotonta ja jonkun verran kolistelin matkalla, pahiten toisen kierroksen nousun alussa. Onneksi löytyi jalasta potkua ja sain hyvän paikan loppuun ja pääsin jatkoon, vaikka jonkun verran energiaa tuhlasinkin. Välierä jäi loppua vaille, sieltä ei enää sitä kiriä löytynyt, kertoi Laukkanen.

Koko ajan kauden mittaan parantanut Aino-Kaisa Saarinen onnistui avausmatkalla ja oli kilpailussa sijalla 16, Kerttu Niskanen oli kilpailun 20. Laura Mononen ja Anne Kyllönen jäivät kilpailussa karsintavaiheeseen.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

Olli Juolevin kausi paketissa

19.12.2018 05:30:10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38