VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ristomatti Hakola myönsi: "Ei ollut mitään sanomista"

30.12.2017 - 19:02:19


Tour De Ski avattiin vapaan sprinteillä, miehistä suomalaisista parhaiten onnistui neljänneksi sijoittunut Ristomatti Hakola.

Hakola hiihti vahvasti karsinnasta viidentenä alkueriin ja onnistui kilpailussa taktisesti. Kovassa seurassa finaalissa hiihtänyt Hakola oli lopulta kilpailussa neljäs.

- Päivä oli jälleen ihan hyvä. Alkuerässä koitin taktisesti hiihtää keulalla. Välierässä alkoi vähän maistua maitohappo. Jäin neljän porukasta, mutta päätin vielä, että luistelen alamäkeen heidät kiinni. Sain heidät kiinni laskun loppuun, sitten miekkailtiin loppusuoralle asti. Katselin siinä, että toinen välierä on tosi hidas ja tiesin heti, että pääsen finaaliin, kertasi Hakola päivän kilpailua.

Kovassa seurassa finaalissa hiihtänyt Hakola oli lopulta kilpailussa neljäs. Sijoitus olo Hakolalle jo kolmas neljäs sija tällä kaudella ja palkintopallipaikka on urheilijalla jo ajatuksissa.

- Finaalissa ei ollut mitään sanomista, kun Sergey Ustiugov lähti toiselle kierrokselle ja alkoi sommat heilua sitä vauhtia. Tuoreenakaan ei varmaan olisi pysynyt siinä mukana. Neljä kisaa tällä kaudella ja kolmesti neljäs. Periaatteessa ihan tyytyväinen, voisi sitä palkintopalliakin välillä heilutella, kommentoi Hakola suorituksiaan.

Iivo Niskanen jäi puolivälierään ollessaan tiukan eränsä viides. Lopullinen sijoitus Niskaselle 23:s. Vahvasti karsinnassa seitsemänneksi hiihtänyt Martti Jylhä oli kilpailussa 26:s.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

17.1.2019 07:58:54