COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tour de Ski käyntiin - nämä suomalaiset ovat mukana!

30.12.2017 - 11:00:09


Tarunhohtoinen Tour de Ski alkaa tänään lauantaina Sveitsin Lenzerheidessa. Lauantain kilpailuihin tuo oman lisämausteensa sakea lumipyry kisa-alueella.

Tour de Ski pyörähtää käyntiin kello 11.30 Suomen aikaa, kun vuorossa on naisten aika-ajot. Mukana on yhteensä 72 naishiihtäjää. Suomalaisista mukana ovat Mari Laukkanen, Anne Kyllönen, Laura Mononen, Krista Pärmäkoski, Kerttu Niskanen ja Aino-Kaisa Saarinen. Laukkanen on naisista etukäteen ainoa, joka lopettaa urakkansa jo lauantaina. Muiden naisten on tarkoitus hiihtää kiertueen maaliin saakka.

Kello 12.10 Suomen aikaa alkaa puolestaan miesten aika-ajot yhteensä 94 hiihtäjän voimin. Suomalaisista ovat mukana Ristomatti Hakola, Martti Jylhä, Kusti Kittilä, Ari Luusua, Iivo Niskanen ja Antti Ojansivu. Hakolan, Jylhän ja Niskasen on ennustettu lopettavan kiertueen neljän etapin jälkeen keskiviikkona.

Tour de Ski käsittää tänä vuonna yhteensä seitsemän etappia yhdeksän päivän aikana. Kolme niistä hiihdetään Lenzerheidessa, kaksi Oberstdorfissa ja kaksi Italian Val di Fiemmessä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!