KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hurja huhu - USA jää pois olympialaisista?

7.12.2017 - 16:00:57


Etelä-Korean olympialaisista on riittänyt polemiikkia jo kauan ennen kisojen alkua. Nyt tuorein huhu kertoo, että Yhdysvallat suunnittelee jäävänsä kisoista kokonaan pois.

Yhdysvaltain YK-suurlähettiläs Nikki Haley vahvistaa, että maan osallistuminen olympialaisiin on edelleen auki. Haley uskoo, että presidentti Donald Trumpin hallitus keksii keinot järjestää maansa urheilijoidella parhaan mahdollisuuden turvallisuuden Pohjois-Korean naapurivaltiossa, mutta toisaalta kysymys on edelleen auki.

Haley ei toisaalta ole kuullut mitään siitä, että USA suunnittelisi jäävänsä kisoista pois.

- En ole kuullut mitään sellaisesta, Haley sanoi FOX Newsin mukaan.

- Mutta sen tiedän, että keskusteluissamme tarkastellaan aina sitä, miten voimme varmistaa Yhdysvaltain kansalaisten turvallisuus. Oli kyse sitten Jerusalem tai Pohjois-Korea, Haley sanoi.

Juuri Pohjois-Korean läheisyys tekee kysymyksestä Yhdysvalloille vaikean. Pohjois-Korean ja Yhdysvaltojen välit kun eivät ole lämpimät ja maat ovat uhitelleet jo kauan toisilleen.

Etelä-Korean olympialaiset pidetään Pyeongchangissa helmikuussa. KOK on ilmoittanut jo aiemmin, että Venäjä saa kilpailla kisoissa ainoastaan olympialipun alla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, maanantain tulokset

11.12.2018 08:22:23