COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen alppimaajoukkueelle uusi pääyhteistyökumppani

3.11.2017 - 13:32:08


Suomen alppimaajoukkue saa uudeksi pääyhteistyökumppaniksi SkiStar:n ja sen myötä viralliseksi harjoittelukeskukseksi Åren laskettelukeskuksen.

Suomen alppimaajoukkue on keskittynyt viime vuosina harjoitteluohjelmien kehittämiseen ja sen myötä haluaa tarjota maksimaaliset ja tavoitteeliset harjoittelumahdollisuudet urheilijoilleen.

- Ski Sport Finland kehittää alppihiihdon tulevaisuuden menestystä pitkällä aikavälillä. Jotta saavutettaisiin perimmäinen tavoite - menestys - tarvitsemme parhaan mahdollisen kumppaniverkoston.

Alppijoukkueemme on erittäin ylpeä saadessaan SkiStar:n ja Åren uudeksi pääyhteistyökumppaniksi ja harjoittelukeskukseksi. SkiStar on Pohjois-Euroopan johtavia lasketteluoperaattoreita ja tarjoaa erinomaiset alppihiihtokoulutus-mahdollisuudet joukkueitamme varten, sanoo Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Marko Mustonen.

- Olemme erittäin innoissamme ja odotamme yhteistyötä SkiStar:n kanssa, sanoo Mustonen. Kumppanuus Ruotsin hiihtoimijoiden kanssa tuo lähemmäksi Pohjoismaita ja luo mahdollisuuksia Alppien maailmanmestaruuskilpailuihin vuonna 2019.

- Näemme suurta potentiaalia Suomen alppimatkailussa ja olemme erittäin tyytyväisiä tähän kumppanuuteen. Suomen alppimaajoukkueen kautta pystymme luomaan paremmin tunnettavuutta SkiStar–brändille ja varausportaali skistar.com:lle, toteaa SkiStar:n markkinointijohtaja Mathias Lindström.

Lindström toivoo myös suomalaisia vierailijoita Ruotsin hiihtokohteisiin.

- Kohteemme ovat täyden palvelun lomakohteita, joissa on laaja valikoima palveluita, jotka varmasti myös miellyttävät suomalaisia vierailijoita. Alppilomakeskuksissamme on pitkät rinteet ja monet jyrkänteet esim. maailmankuulu Åre, jossa Pohjoismaiden suurin jyrkänne (890 m) ja 6,5 km pitkä laskettelurinne, sanoo Lindström.

Lähde: Ski Sport Finlandin tiedote. Kuva: Ski Sport Finland


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!