VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Schlierenzauerille takaisku: polvivamma pitää sivussa kauden avauksesta

31.10.2017 - 14:41:47


Itävaltalainen mäkihyppääjä Gregor Schlierenzauer kärsi loukkaantumisesta Ramsaun harjoitusleirin aikana, eikä siksi voi kilpailla Puolan Wolnessin maailmancupin avauksessa marraskuun puolivälissä. Asiasta uutisoi Kansainvälinen hiihtoliitto FIS sivuillaan.

27-vuotias itävaltalainen, joka jäi polven vammojen takia jo aiemmin kahdesti sairastuvalle, kaatui harjoittelun aikana erityisellä inrun-testiradalla ja valitti kipua oikeassa polvessaan treenien jälkeen. MRT-tutkimus osoitti jälkeenpäin vamman olleen pelättyä vakavampi.

- Kuvat osoittivat, että Schlierenzauerin polvessa oli pieni repeytymä ja lisäksi reisilihaksessa oli verenvuotoa. Loukkaantumisesta parantuu kuitenkin varovaisesti lenkkeilemällä ja fyysisellä hoidolla, tohtori Wulf Gloetzer kertoi Itävallan hiihtoliiton tiedotteeessa.

Tällä hetkellä on vielä epäselvää, kuinka kauan Itävallan ykköstykki on sivussa tositoimista.

- Tietenkin on suuri harmi, että jotain tällaista tapahtuu juuri ennen kauden alkua. Mutta en aio stressata liikaa ja kiirehtiä paluuta maailmancupiin. Täytyy hyväksyä takaiskut ja jatkaa eteenpäin, Schlierenzauer totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!