COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Emmi Peltonen ja Viveca Lindfors eivät onnistuneet

7.10.2017 - 00:29:45


Perjantai-ilta taitoluistelun Finlandia Trophyssa päättyi naisten lyhytohjelmakilpailuun. Puhtaan lyhytohjelman esittänyt Venäjän Elizaveta Tuktamysheva johtaa kisaa niukasti pistein 67,82. Vuoden 2015 maailmanmestari onnistui sekä teknisesti että taiteellisesti. 

Kilpailun korkeimmat tekniset pisteet saanut Venäjän Maria Sotskova sijoittui toiseksi kokonaispistein 67,69. Intensiivisellä tulkinnallaan ihastuttanut, moninkertainen arvokisamitalisti, Italian Carolina Kostner sijoittui kolmanneksi 67,45 pisteellä.

Tangoa vakuuttavasti tulkinnut Emmi Peltonen onnistui suomalaiskaksikosta parhaiten pistein 49,62 ja lähtee vapaaohjelmaan sijalta 13. Kolme viikkoa sitten Italian Lombardia Trophyssa kautensa avannut Peltonen esitti upean kolmoistulppi-kolmoistulppi-yhdistelmän ohjelmansa alussa, minkä jälkeen hyppyelementeissä tapahtui herpaantuminen. 

- Lähdin hyvillä mielin kilpailuun. Olen tosi tyytyväinen yhdistelmään, joka onnistui nyt toisin kuin Italiassa. En tiedä miksi loput hypyt eivät tänään onnistuneet. Pää ja jalat eivät olleet mukana. Kausi on vasta alussa enkä ota paineita tässä vaiheessa, totesi Peltonen. 

Suomelle maapaikan Pyeongchangin talviolympialaisiin viikko sitten Saksan Oberstdorfissa hankkinut Viveca Lindfors epäonnistui tänään hyppyelementeissään. Pisteet 43,12 jäivät kauas viikontakaisista (53,75) ja sijoitus lyhytohjelmakilpailussa on 18. 

- Oli vaikeaa tsempata itsensä, kun palautuminen edellisestä kilpailusta on vielä kesken. Epäonnistuminen kotiyleisön edessä harmittaa. Onneksi huomenna on välipäivä, pettynyt Lindfors summasi. 

Myös mieten lyhytohjelma luisteltiin perjantaina Finlandia Trophy Espoossa. Kilpailua johtaa Venäjän Mikhail Kolyada pisteillä 90,45. Kolyada onnistui lyhytohjelmassaan, vaikka joutuikin helpottamaan neloishyppyään.

Valtter Virtanen luisteli sijalle 13 pisteillä 58,28. Hän yritti ohjelman alkuun neloistulppia, mikä lähti vauhdikkaasti, mutta jäi vajaaksi ja päätyi valitettavasti jään pintaan.

- Suoritukseni oli vähän tasapaksu. Olen oikealla tiellä neloishypyn suhteen ja lähden huomenna taas yrittämään sitä, Virtanen kertoi.

Sijalla 15 on Bela Papp, joka sai lyhytohjelmastaan pisteet 48,26.

- Olen tyytyväinen luisteluuni kaatumisesta huolimatta. Luistelu oli vähän pehmeää tänään, mutta nyt keskityn huomiseen vapaaohjelmaan, Kanadassa asuva ja harjoitteleva Papp kommentoi.

Lähde: Taitoluisteluliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taylor Hall on NHL:n MVP

21.6.2018 05:24:51