COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Saksalainen ampumahiihtokonkari etsii uutta edustusmaata

11.9.2012 - 21:50:14Saksalainen ampumahiihtäjä Michael Rösch ei aio enää ensi kaudella kilpailla Saksan maajoukkueessa. Kokenut 29-vuotias Rösch ilmoitti asiasta Saksan hiihtoliitolle jo muutama viikko sitten, ja hän etsii parhaillaan uutta edustusmaata. Saksan liitto on vapauttanut hänet edustamaan jotakin toista maata 1. syyskuuta alkaen.

- Olemme tietenkin pahoillame Röschin päätöksestä. Hyväksymme kuitenkin sen, että hän on nyt valinnut itselleen uuden tien, totesi ampumahiihdon päävalmentaja Uwe Müssiggang t-online.de -sivustolla.

- Olen saanut viime vuosina liitolta paljon tukea, ja olen siitä erittäin kiitollinen. Tiemme eivät siis eroa kaunoissa. Ainoa perustelu tälle päätökselleni ovat urheilulliset tavoitteeni. Ajatus uuden edustusmaan etsimisestä houkutteli minua suuresti, ja olen käyttänyt siihen jo paljon aikaa. Haluan ensi kaudella kisata jällleen maailmancupissa ja MM-kisoissa, Rösch kertoi.

Rösch oli mukana voittamassa Saksan joukkueelle olympiakultaa 2006 Torinossa ja MM-pronssia Östersundissa 2009. Sen jälkeen hän putosi maailmancup-joukkueesta ICB-cupin joukkueen kautta Saksan cupin joukkueeseen.

Hän taisteli terveydellisten ja henkilökohtaisten takaiskujen kautta itsensä takaisin Saksan maailmancup-joukkueeseen viime kaudeksi. Hänen esityksensä olisivat riittäneet MM-kisajoukkueeseen kotikisoihin Ruhpoldingiin, mutta hän jäi kisoista pois terveysongelmista johtuneeseen huonoon kuntoon vedoten.

Viime keväästä asti Rösch on jälleen pystynyt harjoittelemaan täysipainoisesti, ja hän uskoo olevansa hyvässä kunnossa. Tuleville vuosille hän on asettanut tavoitteekseen saavuttaa hyviä tuloksia maailmancupissa sekä selviytymisen Sotshin 2014 talviolympialaisiin, jotka olisivat hänelle uran toiset olympiakisat.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!