NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kiira Korpi luisteli viidenneksi Dortmundissa

6.12.2009 - 20:11:03

Kiira Korpi sijoittui viidenneksi Dortmundissa käydyssä taitoluistelun NRW Trophyssa pistein 134,69. Korpi oli kuudes sekä lyhyt- että vapaaohjelmassa.

Lyhytohjelmassa epäonnistunut Korpi ei ollut parhaimmillaan myöskään vapaaohjelmassaan ja jäi näin kauas ennätyspisteistään 163,27. Naisten kilpailun voitti Italian Valnetina Marchei (158,93) ennen Venäjän Katarina Gerboldia (142,97). Kolmanneksi sijoittui Ison-Britannian Jenna McCorkell 140,21.

Korvelle Dortmundin kilpailu oli tärkeä testin paikka vapaaohjelmalle, jota on uusittu vaikeuttamalla etenkin hyppyjä. Uusi vapaaohjelma sisältää nyt kaikki kolmoishypyt sekä uuden hyppysarjan. Vaikka tamperelaisen hypyt eivät onnistuneetkaan täysin suunnitellusti, oli ohjelmaan saatu lisää vauhtia.

- Kiiralle oli tärkeää hakea kokemusta uudistetulle ohjelmalle. Tämä kilpailu ei ollut Kiiralle menestyksekäs, mutta se on ihan luonnollista kun on paljon startteja, mahtuu mukaan myös epäonnistuneita kisoja, valmentaja Susanna Haarala muistutti.

Mikko Minkkinen sijoittui miesten sarjassa 12:nneksi pistein 148,97. Minkkinen oli tyytyväinen vapaaohjelmasuoritukseensa, sillä ohjelmaan mahtui useita onnistuneita hyppyjä ja vaikeita piruetteja. Tamperelainen onkin löytämässä alkukaudesta kadoksissa olleen kilpailuvireen. Miesten kilpailun voitti Ranskan Yannick Ponsero pistein 224,33.

Korven sekä Minkkisen osallistuvat seuraavaksi Jyväskylässä järjestettäviin SM-kisoihin 19.-20. joulukuuta. SM-kisojen jälkeen valitaan Suomen joukkue tammikuussa käytäviin Tallinnan EM-kilpailuihin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!