Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Roger Federer palaa tällä viikolla näyttämölle, 39-vuotiaalla riittää yhä nälkää - "Minusta vain tuntuu, että tämä tarina ei ole ohi"

8.03.2021 - 10:45:00


Tennislegenda Roger Federer astuu näyttämölle todella pitkän tauon jälkeen tällä viikolla. 39-vuotias sveitsiläinen osallistuu Dohan ATP-turnaukseen.

Federer on pelannut viimeksi yli vuosi sitten Australian avoimissa.

- Olen todella iloinen, että pääsen taas pelaamaan turnauksessa. Siitä on pitkä aika. En koskaan uskonut, että tässä menisi näin pitkään, Federer totesi ATP-kiertueen verkkosivuilla.

Yli vuoden taukoon on mahtunut kaksi polvileikkausta ja tietenkin koronapandemia. Federer ei kuitenkaan halunnut nostaa mailaa vielä hyllylle.

- Minusta vain tuntuu siltä, että tämä tarina ei ole ohi. Haluan saada sen hienon tunteen, kun pelaa parhaita pelaajia vastaan, pelaa isoimmissa turnauksissa, toivottavasti voittaa niita ja on mukana spekulaatioissa.

Nyt vasta totutellaan taas peliin. Hän haluaa olla täydessä iskussa kesällä.

- Tässä on nyt kyse siitä, että tulen vahvemmaksi, paremmaksi, nopeammaksi ja kaikkea sitä muuta. Toivottavasti olen Wimbledoniin mennessä 100-prosenttisessa kunnossa. Siitä kausi tosella alkaa minulle.

Federer on Dohassa kakkossijoitettu. Hän pääsee suoraan toiselle kierrokselle, jolla vastaan tulee Ranskan Jeremy Chardy tai Britannian Daniel Evans.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!