Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Henri Kontinen Hampurin kautta kauden viimeiseen Grand Slam -turnaukseen - "Ei ole mitään erityisempiä salaisuuksia pärjäämiselle"

23.9.2020 - 07:45:08


Henri Kontinen pelaa keskiviikkona ensimmäisen kierroksen ottelunsa tenniksen Hampurin ATP-turnauksen nelinpelissä. Kontinen kohtaa italialaisparinsa Fabio Fogninin kanssa Australian John Peersin ja Uuden-Seelannin Michael Venusin.

Poikkeuskauden kolmas ja viimeinen Grand Slam -turnaus käynnistyy ensi viikolla Pariisin tennispyhätössä Roland Garrosilla. Kontinen halusi lähteä sitä ennen Hampuriin vaikka ei pelaakaan saksalaisen vakioparinsa Jan-Lennard Struffin kanssa.

- Struff ei halunnut pelata nelinpeliä viikkoa ennen Ranskan avoimia, aivan kuten Australian avointen aikaan. Minusta puolestaan tuntui, että joku matsi vielä ennen Ranskaa tekisi hyvää ja Fabio löytyi viime hetkellä, Kontinen kertoi tennisliiton verkkosivuilla.

Kontinen ja Struff hävisivät viime viikolla juuri Peersille ja Venusille Rooman Mestars-turnauksen toisella kierroksella. Peers on Kontisen entinen vakiopari.

Ranskan avoimiin Kontinen suuntaa avoimin mielin.

- Massa sopii meille ihan hyvin, ei ole mitään erityisempiä salaisuuksia pärjäämiselle. Koitetaan tehdä tulosta ja nauttia, Kontinen totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-seurat jonottavat Erik Haulaa

20.10.2020 17:16:27