NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen tennismaajoukkueelle jättipettymys: tiputukseen joutunut Emil Ruusuvuori ei pelaa huipputärkeässä Davis Cup -ottelussa

25.2.2020 - 20:23:53


Suomi-tenniksen suurin tähti Emil Ruusuvuori ei pysty pelaamaan Suomen ja Meksikon välisessä Davis Cup -ottelussa maaliskuussa.

Suomen joukkue nimettiin tiistaina, ja Ruusuvuori puuttuu kokonaan kokoonpanosta. Hän alkoi kärsiä vatsavaivoista viime viikolla Dubain-turnauksessa, ja ne veivät miehen aina tiputukseen asti.

Suomen joukkueessa pelaavat Henri Kontinen, Patrik Niklas-Salminen, Harri Heliövaara, Otto Virtanen ja pelaaja-kapteeni Jarkko Nieminen, joka hyppää kentälle vain hätätilanteessa.

- Olen tällä hetkellä antibioottikuurilla ja katsomme rauhassa, milloin olen taas pelikunnossa. Meksikon olosuhteet korkealla vuoristossa ovat niin vaativat, ettei ole järkeä lähteä riskeeraamaan terveyttä sinne, kommentoi Ruusuvuori Tennisliiton tiedotteessa.

- Joukkueelle Emilin poissaolo on iso menetys. Kuten kaikki tietävät, niin Emil on ollut vahvassa pelivireessä ja hänenlaisensa pelaajan sivuun jäämistä ei kukaan haluaisi. Kuten muussakin elämässä, niin terveys edellä mennään. Joukkueemme on kuitenkin valmis ja iskukykyinen vieraspeliin, jatkoi kapteeni Nieminen.

Meksiko-Suomi-ottelu pelataan 6.-7. maaliskuuta. Ottelussa on iso panos, sillä voittaja saa pitää paikkansa Davis Cupin I-ryhmässä. Häviäjä joutuu hakea vauhtia alemmalta sarjatasolta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!