NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Caroline Wozniackin uralle jatkoa vaikeuksien kautta - "Toivoin, että saan olla täällä vielä 30 minuuttia"

22.1.2020 - 08:15:09


Caroline Wozniackin tennisura jatkuu ainakin perjantaille. Tanskalainen kukisti keskiviikkona Australian avointen naisten kaksinpelin toisella kierroksella Ukrainan Dayana Yastremskan 7-5, 7-5.

Yastremska oli sijoitettu kauden ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa 23:nneksi. Wozniacki on ilmoittanut, että Australian avoimet on hänen uransa viimeinen turnaus.

- Olin todella jännittynyt ennen ensimmäisen kierroksen otteluani. Tänään tunsin oloni aika rauhalliseksi, mutta olin äkkiä 1-5 -tappioasemassa. Ajattelin, että toivottavasti saan olla täällä vielä 30 minuuttia ja yrittää kokea tämän kaiken. Tämä oli todella tiukka ottelu. On niin erityistä pelata näin mahtavan yleisön edesä yhdellä suosikkikentistäni, tällä hetkellä maailmanlistalla sijalla 36 majaileva Wozniacki hehkutti WTA-kiertueen verkkosivujen mukaan.

Viime vuosikymmenellä maailmanlistan ykkösenä aikaa viettänyt viettänyt Wozniacki voitti uransa toistaiseksi ainoan Grand Slam -tittelin juuri Australiassa 2018.

Wozniacki kohtaa kolmannella kierroksella tunisialaisyllättäjä Ons Jabeurin, joka on tällä hetkellä maailmanlistalla sijalla 78.

Naisten top kymppi -pelaajat painelivat vakuuttavasti jatkoon. Ykköseksi sijoitettu Australian Ashleigh Barty, kolmanneksi sijoitettu Japanin Naomi Osaka ja seitsemänneksi sijoitettu Petra Kvitova hoitivat hommansa suoraan kahdessa erässä.

Valko-Venäjän 11:nneksi sijoitetun Aryna Sabalenkan ja Kroatian 13:nneksi sijoitetun Petra Marticin taipaleet sen sijaan päättyivät. Sabalenka taipui Espanjan Carla Suaraez Navarrolle ja Martic Saksan Julia Görgesille.

Jatkoon paineli myös USA:n 15-vuotias Cori Gauff, joka tiputti ensimmäisellä kierroksella maannaisensa Venus Williamsin ja nyt Romanian Sorana Cristean. Gauff saa seuraavaksi vastaansa Osakan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!