COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Eero Vasa jatkoon tenniksen Tampere Openissa – ”Ei tullut tyhmyyksiä”

22.7.2019 - 22:22:08


Suomalaisittain tenniksen Tampere Openin avauspäivä sai erittäin iloisen lopun, kun villin kortin saanut Eero Vasa eteni toiselle kierrokselle.

– Tänään oli tasaista tekemistä. Keskityin siihen, ettei tullut tyhmyyksiä tehtyä ja se auttoi tänään, erittäin tyytyväinen Vasa kertoi.

Tampere Open kuuluu ATP:n Challenger-sarjaan, ja palkintorahaa on jaossa 46 600 euroa.

Toiset villit kortit turnaukseen saaneet Roni Rikkonen ja Panu Virtanen taistelivat urhoollisesti, mutta joutuivat lopulta taipumaan vastustajilleen. Rikkonen oli lähellä yllätystä norjalaista Viktor Durasovicia (ATP-357) vastaan, mutta taipui kolmessa erässä 6-2, 5-7, 0-6. Virtanen taipui saksalaiselle Benjamin Hassanille (ATP-300) 6-7, 1-6.

– Hyvä ottelu oli, varsinkin ensimmäisen erän pelasin hienosti. Toisessa erässä oli paikat, mutta aivan ei peli pysynyt kasassa. Kaveri alkoi iskemään hyvin hieman lyhyeiksi jääneisiin palloihini. Olit todella makeaa pelata kotiyleisön edessä. Aina kun onnistuin, niin yleisö villiintyi – siitä tuli hyvä fiilis, kommentoi Rikkonen.

Tiistaina suomalaisista kaksinpelinsä avaavat Harri Heliövaara (ATP-471) ja Patrik Niklas-Salminen (ATP-668). Heliövaara kohtaa venäläisen Ivan Nedelkon (ATP-542) klo 16:00 alkaen ja Niklas-Salminen italialaisen Alessandro Began (ATP-355) klo 18:00 alkaen. Heliövaara ja Nedelko kohtasivat toisensa viime TEHO Sport Tennisliiga -kaudella ja tuolloin Heliövaara vei voiton niukasti kolmessa erässä. Niklas-Salminen hakee puolestaan revanssia Begasta, joka voitti Tampereelta kotoisin olevan pelaajan kahteen otteeseen viime vuonna.

16. sijoitettu Emil Ruusuvuori (ATP-297) aloittaa ottelunsa keskiviikkona. Ruusuvuori kohtaa Rikkosen tiputtaneen Durasovicin.

Lisäksi nelinpelikentillä urakkansa avaavat suomalaisista Rikkonen/Ilari Vesanenja Vasa/Patrick Kaukovalta. Vasa/Kaukovalta pelaavat klo 14:00 alkaen ja Rikkonen/Vesanen noin klo 19:30 alkaen. Nelinpelissä on myös mukana Heliövaara/Niklas-Salminen.

Maanantaina pelattiin naisten ITF World Tennis Tourin kaksinpelin karsintojen avausottelut. Suomalaisista Emilia Salon ja Johanna Ranta-ahonottelut päättyivät, mutta Martina Minetti otti komean voiton. Minetti pyrkii huomenna kohti pääsarjaa klo 10:00 venäläistä Sofiia Likhachevaa vastaan.

Anastasia Kulikova on kaksinpelissä viidenneksi sijoitettuna ja arpa heitti häntä vastaan toisen suomalaisen Mariella Minettin – ottelu ei ole tiistain ohjelmassa. Tiistaina kohtaavat pääsarjan avauksessa villit kortit saaneet tamperelaiset Emilia Hartman ja Lotta Heiskanen. Lisäksi suomalaisista nähdään pääsarjassa keskiviikkona Venla Ahti ja Emma Eerola. Ahti kohtaa ykköseksi sijoitetun Michaela Honcovan ja Eerolalle tulee vastaan karsija.

Naisten nelinpelissä nähdään kolme suomalaisparia: Minetti/Minetti, Ahti/Annika Sillanpää ja Ella Leivo/Saana Saarteinen. Kulikova pelaa yhdessä australialaisen Isabella Bozicevicin kanssa ja he ovat turnauksen kärkisijoitetut.

Lähde: Tennisliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

12.12.2019 07:45:15