VOITA MATKA SUPER BOWLIIN! Kerää pisteitä Super Bowl -vedonlyöntikisassa 18.11. – 1.12. ja lunasta paikkasi Miamin kisakoneeseen.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tenniksen ATP Challenger palaa Helsinkiin marraskuussa

27.6.2019 - 15:18:16


Viimeisimmät vuodet on Suomessa päästy nauttimaan vain kesäisin ATP Challenger -tason otteluista Tampereella. Tämän vuoden marraskuussa 11. päivä alkavalla viikolla nähdään jälleen Helsingin Talissa Challenger-tason otteluita.

Talissa on pelattu haastajatason turnaus viimeksi vuonna 2014. Tuolloin Jarkko Nieminenja Henri Kontinen juhlivat turnauksen nelinpelivoittoa. Nieminen ja Kontinen voittivat turnauksen myös vuonna 2013 ja tuolloin otti myös Nieminen kaksinpelimestaruuden.

– Olemme todella innoissamme ATP Challengerin paluusta Taliin. On tärkeää, että pystymme tarjoamaan pelimahdollisuuksia nousussa oleville pelaajillemme. Emil Ruusuvuoren uran ensimmäinen Challenger-mestaruus viime viikolla Uzbekistanissa oli upeaa katseltavaa – toivottavasti myös marraskuussa näemme Talin keskuskentällä suomalaisten hienoja otteita, kommentoi HVS-Tenniksen toiminnanjohtaja Pekka Mäkelä.

Tämän vuoden ensimmäinen Challenger-turnaus on vajaan kuukauden kuluttua, kun Tampere Open pelataan Tampereen Tenniskeskuksella 22.-28.7.

Lähde: Suomen Tennisliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

Jokerit kaatoi Moskovan Dynamon

22.11.2019 20:44:30