NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Novak Djokovicin kanssa treenannut Otto Virtanen suosikkien joukossa Australian avoimiin

11.1.2019 - 18:18:55


Vuoden ensimmäinen Grand Slam -turnaus Australian avoin on jo käynnistynyt, kun kaksinpelien karsinnat saatiin päätökseensä perjantaina.

Suomalaisista pääsarjaotteluissa nähdään varmuudella aikuisten puolella Henri Kontinen ja junioreissa Otto Virtanen. Tyttöjen puolella Alexandra Anttila pyrkii karsintojen kautta kohti pääsarjaa.

Otto Virtasen vuosi 2018 toi mukanaan Wimbledonin poikien nelinpelimestaruuden, legendaarisen Orange Bowlin kaksinpelivoiton ja ensimmäisen ammattilaisturnausvoiton nelinpelissä. Vuosi huipentui joulun välipäivinä yhteiseen harjoitukseen miesten maailmanlistan ykkösen Novak Djokovicin kanssa.

– Valmistavat treenit ovat tuntuneet tosi hyviltä. Olen saanut paljon erilaisia vastuksia, mistä on toivottavasti hyötyä.

Virtanen valmistautuu vuoden ensimmäiseen Grand Slamiin parhaillaan 1. kategorian ITF World Junior Tennis Tourin kilpailussa Australian Traralgonissa – kolmanneksi sijoitettu Virtanen voitti perjantaina avauskierroksen ottelussa australialaiskarsijan Nikita Volonskin 7-6, 6-2 (seuraa turnausta täältä). Turnaus päättyy 16.1. ja Australian avoin alkaa junioreiden osalta 19. päivä. Virtanen suuntaa ensimmäistä kertaa urallaan Australian avoimiin.

– Suurimmaksi osaksi olen kuullut, että kyseessä on paras Grand Slam -turnaus. Odotan innolla pelaamista siellä.

Virtanen on tällä hetkellä ITF World Junior Rankingin kuudentena ja Australian avoimissa hän on kaksinpelin kolmanneksi sijoitettu. 18-vuotta tänä vuonna täyttävä suomalainen lahjakkuus on uuden tilanteen edessä, kun hän pääsee aloittamaan turnaukset kärkisijoitettujen joukossa.

– Ei sijoitus vaikuta paljoa, mutta vähän kumminkin. Tiedän kaaviossa olevan todella hyviä sijoittamattomia pelaajia. Tietenkin on itselleni plussaa etteivät kärkisijoitetut tule alkukierroksilla vastaan.

Lähde: Tennisliiton tiedote
Kuva: Tennisliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mats Hummels palaa Dortmundiin

19.6.2019 16:06:53