NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Henri Kontinen: ”Mukavaa taas pelata Suomessa”

16.10.2018 - 23:43:15


Suomen korkeimman tennissarjatason, TEHO Sport Tennisliigan, kausi alkaa keskiviikkona Talin Tenniskeskuksella Helsingissä.

Keskiviikkona kohtaavat HVS-Tennis ja Sata-Tennis sekä torstaina HVS-Tennis ja Grani Tennis. Tapahtumaa tähdittävät maailman nelinpelihuiput Henri Kontinen, John Peers, Jean-Julien Rojer ja Horia Tecau sekä suomalaishuipuista ovat mukana Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen, Otto Virtanen, Oona Orpana ja Emma Laine.

Ensimmäisenä pelipäivänä kohtaavat isäntäseura HVS ja helsinkiläinen Sata. Joukkueiden kokoonpanot on nyt julkaistu – avausotteluissa riittää heti jännitettävää.

1. pelaajat: Patrik Niklas-Salminen, HVS – Harri Heliövaara, Sata

2. pelaajat: Otto Virtanen, HVS – Max Wennäkoski, Sata

3. pelaajat: Sami Huurinainen, HVS – Roope Kailaheimo, Sata

Nelinpeli: Henri Kontinen/John Peers, HVS – Horia Tecau/Harri Heliövaara, Sata

Kaksinpeleissä kentille astelevat Suomen kärkipelaajista Harri Heliövaara (kaksinpelin ATP-317), Patrik Niklas-Salminen (kaksinpelin ATP-424) ja Otto Virtanen (kaksinpelin ATP-870). Heliövaara ja Niklas-Salminen kohtaavat ykkösten kaksinpelissä.

– Hyvillä fiiliksillä, varmasti hyvä ottelu tulossa. Molemmat tietävät mitä kannattaa tehdä, joten tulee varmasti tasaisia ja mielenkiintoisia pisteitä, kommentoi Heliövaara.

Nelinpelissä nähdään maailmanluokan otteita, kun Tecau (nelinpelin ATP-31) ja Heliövaara (nelinpelin ATP-173) haastavat Kontisen (nelinpelin ATP-15) ja Peersin (nelinpelin ATP-14).

– On mukavaa olla taas pelaamassa Suomessa. Odotamme Johnin kanssa innolla tulevia otteluita, kommentoi Kontinen.

– Olemme hyviä kavereita Henrin ja Johnin kanssa – oli mukavaa, kun Henri kutsui meidät tänne pelaamaan. Odotamme kovasti tätä tapahtumaa ja päästä pelaamaan uusien parien kanssa sekä haastaa Henri ja John. Kovia otteluita luvassa, jatkoivat Tecau ja Rojer.

Kontinen ja Peers ilmoittivat myös, että he jatkavat yhdessä ensi kaudella.

– Aasiassa puhuttiin asiasta ja tultiin siihen tulokseen, että jatketaan yhdessä. Meillä toimii peli yhdessä, niin oli luonnollista jatkaa, kertoi Kontinen.

Lähde: Tennisliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

24.4.2019 08:50:10