VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Patrik Niklas-Salminen upeaan voittoon Kiinassa

20.5.2018 - 11:40:46


Patrik Niklas-Salminen, 21, on voittanut Kiinan Luanissa tenniksen $25000 Futures -turnauksen kaksinpelin finaalin. Kyseessä on Patrik Niklas-Salmisen uran ensimmäinen ammattilaisturnauksen voitto kaksinpelissä

Suomalainen kohtasi loppuottelussa isäntämaan Fajing Sunin. Sun aloitti vahvasti vieden avauserän 2-6, mutta suomalainen voitti kaksi seuraavaa lukemin 6-4, 6-4.

- Hyvä matsi tänään! Tosi tasainen ja sellaista osasin odottaakin. Ekassa erässä tuli pari virhettä liikaa ja sen takia erä meni vastustajalle. Jatkoin kuitenkin oman pelin pelaamista ja luotin siihen edelleen ihan täysin. Huomasin toisessa erässä, että vastustajalla alkaa vähän bensa loppua. Sitä yritin hyödyntää ja hyydyttää häntä. Pidin vain ison fokuksen omissa syötöissä, ja siinä, että saan ne pidettyä, kertasi Patrik ottelua sen ratkettua.

- Tällä voitolla on minulle iso merkitys. Tämä on ensimmäinen ammattilaisturnausvoittoni kaksinpelissä. Se on iso ja hieno juttu. En yhtään odottanut, että se olisi tapahtunut juuri täällä. Hieno fiilis jäi tästä viikosta ja omasta pelistä. Tästä on hyvä jatkaa, totesi Patrik, jonka pelit jatkuvat seuraavaksi viikon päästä Espanjassa.

Patrik Niklas-Salminen oli vahva koko turnausviikon. Yhdessä Harri Heliövaaran kanssa he voittivat perjantaina jo turnauksen nelinpelimestaruuden.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!