KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Heliövaara ei hävinnyt erääkään: ”Aivan mieletön fiilis”

11.2.2018 - 20:26:56


Harri Heliövaara on voittanut myös kaksinpelien finaalin Iso-Britannian ITF Futures 2. kategorian tennisturnauksessa Loughboroughissa.

Heliövaara kukisti loppuottelussa belgialaisen Maxime Authomin erin 7-6 (2), 6-4. Heliövaara sai näin täydellisen onnistumisen Loughboroughin 15 000 dollarin turnauksessa, sillä hän voitti perjantaina myös nelinpelimestaruuden parinsa tanskalaisen Frederik Nielsenin kanssa.

- Davis Cupin jälkeen peli lähti kulkemaan vallan mainiosti. Jalat liikkuvat hyvin ja olen pystynyt kisan edetessä myös pelaamaan parempaa hyökkäyspeliä, analysoi Heliövaara.

- Aivan mieletön fiilis jäi voiton jälkeen, sillä matsi ei tullut helpolla.

Heliövaara loukkasi ottelun toisessa pisteessä vasenta polveaan, mutta teippien avulla mies pääsi takaisin kentälle.

- Pysyin tämän jälkeen ensimmäisen erän erinomaisen syöttöpelini ansiosta mukana pelissä ja tie breakissa uskalsin vihdoin laittaa vasemmalle jalalle kunnolla painoa ja pelasinkin lähes virheettömästi, Heliövaara kertoi.

- Vaikka pelin lopussa aina jännittää, niin sain pidettyä pelin kasassa, sillä itseluottamukseni oli tapissa. En hävinnyt koko viikolla yhtään erää, hän hehkutti.

Jo välierä sujui Heliövaaralta mallikkaasti. Siinä Heliövaaran jalkoihin jäi turnauksen kolmanneksi sijoitettu ranskalainen Corentin Denolly erin 6-3, 6-4.

- Ihan superhyvä matsi. Syöttö kulki tärkeissä paikoissa ja sain lisäksi haettua muutaman haamuohituksen, joilla vastustajalta meni loppukin usko, Heliövaara kommentoi välieräpeliään.

Heliövaara jatkaa Iso-Britannian kiertuettaan ensi viikolla osallistumalla Shrewsburyn 25 000 dollarin turnaukseen nelinpelissä. Siellä hänellä on parinaan myös Nielsen. Myös Emil Ruusuvuori on saanut suoraan paikan Shrewsburyn turnauksen kaksinpelien pääsarjaan.

- Nelinpeli sopii henkisesti ja fyysisesti tähän hyvin, sillä viimeiseen 9 päivään olen pelannut yhteensä 12 ottelua, Heliövaara totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17