VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Davis Cup: Heliövaara saa vastaansa Tunisian ykköspelaajan

2.2.2018 - 16:17:53


Davis Cupin Euroopan-Afrikan lohkon toisen ryhmän ottelu Tunisia-Suomi alkaa lauantaina kaksinpeleillä.

Ensimmäisessä ottelussa pelaavat Tunisian ykköspelaaja Malek Jaziri ja Suomen kakkospelaaja Harri Heliövaara. Toisessa ottelussa kohtaavat Tunisian Aziz Dougaz ja Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori.

- Tunisian joukkue on paperilla hienoinen ennakkosuosikki ja ykköspelaaja Jaziri (ATP 109) vahva. Pelaajistamme Emilin ranking (611) paranee kuitenkin koko ajan ja Harri (643) on tehnyt vahvan comebackin. Ei näitä pelejä paperilla voiteta, Cinia Davis Cup Team Finlandin kapteeni Jarkko Nieminen kommentoi Tennisliiton tiedotteessa.

- Henri Kontinen on nelinpelissä omaa luokkaansa, ja Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen ovat nuoria ja kehittyviä pelaajia. Olemme olleet tämän viikon ensi kertaa tällä kokoonpanolla yhdessä, ja tiimihenki on jo todella hyvä. Hauskaa on ollut, Nieminen hymyili.

Tunisia isännöi maaottelua Suomea vastaan tuoreella kilpailumuodolla. Siinä missä maaottelut ennen pelattiin kolmepäiväisinä, kokeillaan nyt formaattia, jossa lauantaina pelataan kaksi kaksinpeliä ja sunnuntaina nelinpeli sekä kaksi kaksinpeliä. Ottelut pelataan aiemman paras viidestä -menetelmän sijaan paras kolmesta -systeemillä.

- On ihan kiinnostava kokeilla, miten tämä toimii, vaikka itse pidin pelaajana kyllä pidemmästä kaavasta. Tässä on hyvää ainakin se, että joukkueeseen saa nimetä viisi pelaajaa. Se olisi ollut tervetullut muutos jo aiemmin, Nieminen pohti.

Lauantain ensimmäinen ottelu on 17 vuotta Suomea Davis Cupissa edustaneelle Niemiselle tulikoe kapteenina.

- Kim Tiilikainen oli kapteenina todella hyvä hengenluoja ja positiivinen tsemppaaja. Sitä perintöä haluan ehdottomasti jatkaa matseissa, Nieminen päätti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPS:n ruma tappioputki poikki

19.1.2019 18:19:40