VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Marin Cilic teki historiaa ja porhalsi Australian avointen finaaliin

25.1.2018 - 13:39:47


Kroatialainen Marin Cilic on tehnyt maansa historiaa torstaina Australian avoimessa mestaruusturnauksessa Melbournessa. Kisassa kuudenneksi sijoitettu Cilic on nimittäin ensimmäinen kroaatti koskaan kyseisen turnauksen loppuottelussa.

Välierässä kaatui Iso-Britannian Kyle Edmund suoraan kolmessa erässä lukemin 6-2, 7-6 (7-4), 6-2. Ottelu kesti kaksi tuntia ja 20 minuuttia.

- Etenkin toinen erä oli oman pelini osalta aika vuoristorataa enkä saanut kunnolla lyötyä palautuksia. Hän (Edmund) syötti hyvin, mutta pysyin henkisesti vahvana ja yritin vain taistella jokaisesta pisteestä. Se oli tärkeää etenkin tie-breakissä, Cilic kertoi heti taiston tauottua kentällä haastateltuna.

Grand Slam -finaali on Cilicille urallaan kolmas. Cilic raivasi aiemmin tieltään muun muassa turnauksessa ykköseksi sijoitetun Espanjan Rafael Nadalin, joka joutui kuitenkin kyseisessä ottelussa luovuttamaan viidennessä erässä reväytettyään lonkastaan lihaksensa.

Toisessa välierässä perjantaina kohtaavat puolustava mestari Roger Federer sekä turnauksessa erittäin hyviä otteita väläytellyt Etelä-Korean yllättäjä Hyeon Chung. 21-vuotias eteläkorealainen on ATP-listalla sijalla 58. Chung on turnauksessa sijoittamaton, Federer on sijoitettu toiselle sijalle.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

24.1.2019 08:22:43