VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jarkko Nieminen valitsi Suomen Davis Cup -joukkueen Tunisiaa vastaan

25.1.2018 - 12:34:43


Cinia Davis Cup Teamin kapteeni Jarkko Nieminen on valinnut viisi pelaajaa vieraskoitokseen Tunisiaa vastaan. Joukkueessa pelaavat Henri Kontinen, Emil Ruusuvuori, Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen.

Joukkue matkaa Tunisiaan valmistautumaan kaksipäiväiseen koitokseen tulevana maanantaina. Cinia Davis Cup Team Finland pelaa Euroopan/Afrikan lohkon toisessa ryhmässä ensimmäisellä kierroksella Tunisiaa vastaan vieraissa 3.-4. helmikuuta.

- Odotan tosi innokkaana Davis Cupiin lähtöä, mennään taistelemaan vieras kentälle. Joukkue on todella rautainen. Siinä on kokemusta ja kehittyviä nuoria pelaajia ja yksi uusi tulokas Otto Virtanen, kapteeni Nieminen totesi Suomen Tennisliiton tiedotteessa.

- Joukkue on jo nyt iskukykyinen, mutta parhaat päivät ovat vielä edessä, koska kaikki ovat sen verran nuoria pelaajia.

Jarkko Nieminen kokosi uudenlaisen valmistautumisleirin Talin Tenniskeskukseen viikko ennen varsinaista koitosta. Nieminen haluaa nostaa joukkuehenkeä.

- Davis Cup on harvoja mahdollisuuksia tennispelaajalle kokea joukkuehenkeä ja pelata joukkueelle. Se on myös hetki, jolloin vielä konkreettisemmin pelataan omalle maalle, Nieminen hehkutti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!