VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suuryllättäjän kohtaava Roger Federer povaa mielenkiintoista välierää

24.1.2018 - 14:15:01


Tennislegenda Roger Federer on edelleen huippuvedossa, vaikka ikää alkaa olla mittarissa. 36-vuotias Federer on antanutkin oivan osoituksen tasostaan Australian avoimissa, jossa hän on selvinnyt neljän parhaan joukkoon.

Federer saa välierässä vastaansa eteläkorealaisen Hyeon Chungin, joka on yltänyt sensaatiomaisesti jo näin pitkälle. Chung on lähettänyt muun muassa Novak Djokovicin ja Alexander Zverevin laulukuoroon. Välierissä Chung kaatoi Tennys Sandgrenin, joka pelasi myös upeaa turnausta.

Kokenut Federer on päässyt melko helposti välieriin, mutta hurmiossa pelaava Chung tulee olemaan todella kova pala purtavaksi. Sen myös Federer tietää.

- Hän pelasi uskomattomasti Novakia vastaan. Novakin voittaminen täällä on yksi kovimmista jutuista, mitä tenniksessä voi tehdä, Federer ylisti medialle.

- Tiedän, ettei Novak ollut ehkä parhaimmassa vedossaan, mutta hän oli hyvä. Hän taisteli loppuun asti, joten voittaminen on melko vaikuttavaa.

Sveitsiläistähden välieräurakkaa hankaloittaa se, ettei Chung ole hänelle kovin tuttu vastus.

- Siitä tulee mielenkiintoinen ottelu minulle. Minun täytyy todellakin miettiä, kuinka pelaan häntä vastaan, sillä hänellä on joitain mahtavia ominaisuuksia, kuten palauttaminen.

Australian avointen kaksinpelin miesten välierissä kohtaavat Federer-Chung ja Marin Cilic-Kyle Edmund. Naisten välierissä finaalipaikasta taistelevat Simona Halep-Angelique Kerber ja Elise Mertens-Caroline Wozniacki.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPS:n ruma tappioputki poikki

19.1.2019 18:19:40