COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tappio ja luovutus - Nadalin kausi paketissa

14.11.2017 - 06:53:21


Tenniksen ATP-finaaliturnaus päättyi Espanjan Rafael Nadalin osalta jo ensimmäisen ottelun jälkeen maanantaina. Nadal hävisi Lontoossa Belgian David Goffinille 6-7 (5-7), 7-6 (7-4), 4-6.

Nadal ilmoitti ottelun jälkeen jättävänsä turnauksen kesken polvivamman takia.

- Olin sitoutunut turnaukseen, kaupunkiin ja itseeni. Yritin kovasti. Tein ne asiat, jotka piti ollakseni valmis pelaamaan. Mutta en oikeasti ole valmis pelaamaan. Taistelin paljon kamppailun aikana, mutta tiesin, että oli iso mahdollisuus tämän olevan kauden viimeinen ottelu, Nadal kertoi ATP-kiertueen verkkosivuilla.

Nadalin paikan Pete Sampras -lohkossa ottaa hänen maanmiehensä Pablo Carrero Busta. Lohkon ensimmäisessä ottelussa maanantaina Bulgarian Grigor Dimitrov löi Itävallan Dominic Thiemin 6-3, 5-7, 7-5.

Kaksinpelin Boris Becker -lohko käynnistyi jo sunnuntaina. Sveitsin Roger Federer löi USA:n Jack Sockin ja Saksan Alexander Zverev Kroatian Marin Cilicin.

Federer kohtaa tiistaina Zverevin. Cilic ottaa mittaa Sockista.

Tiistaina ovat tositoimessa myös Henri Kontinen ja John Peers. Ensimmäisen ottelunsa hävinnyt suomalaisaustralialainen pari saa vastaansa Hollannin Jean-Julien Rojerin ja Romanian Horia Tecaun.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!