VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Yli neljän miljoonan turnauksessa yllätysmestari - ”Kaikenlaista kreisiä voi tapahtua”

5.11.2017 - 21:22:46


USA:n Jack Sock voitti tenniskauden viimeisen varsinaisen kiertueturnauksen. Sock oli paras rahakkaassa Masters-turnauksessa Pariisissa.

Finaalissa sunnuntaina Sock voitti serbialaisen yllättäjän Filip Krajinovicin. Krajinovic oli lähellä sensaatiomestaruutta, mutta Sock käänsi pelin hyväkseen. Lopputulos oli 5-7, 6-4, 6-1.

Mestaruus oli Sockille todella makeaa mannaa. Se oli hänen ensimmäisensä Masters-tasolla, ja palkintorahaa kertyi yli 800 000 euroa. Lisäksi hän varmisti paikat maailmanlistan kymmenen parhaan joukkoon sekä ATP-lopputurnaukseen. ATP-lopputurnaus alkaa Lontoossa runsaan viikon kuluttua.

- Tunteet ovat nyt pinnassa. En ole vielä oikein ymmärtänyt kaikkea. Valehtelisin, jos sanoisin, että olin vaikka puolitoista vuotta sitten valmis tällaiseen. Kaikenlaista hullua voi kuitenkin tapahtua, Sock kommentoi.

Lontoossa pelaavat kauden kahdeksan parasta nelinpelaajaa: Rafael Nadal, Roger Federer, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, David Goffin, Dominic Thiem, Marin Cilic ja Sock. Nelinpelissä on mukana kärkinimenä suomalais-australialainen tiimi Henri Kontinen - John Peers.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!