COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ruusuvuori komeasti finaaliin Junior Mastersissa

28.10.2017 - 12:54:51


Emil Ruusuvuori eteni finaaliin tenniksen ITF Junior Mastersissa Kiinan Chengdussa. Ruusuvuori kukisti Argentiinan Axel Gellerin välierässä selvin lukemin 6-2, 6-4. Pelin ratkaisu oli syöttöjen palautuksessa

- Palautin paremmin kuin vastustaja tänään. Sitä kautta pääsin pisteisiin hyvin mukaan ja sain painetta kaverille. Peli tuntui tänään paremmalta kuin eilen, Ruusuvuori arvioi voitokkaan välierän jälkeen.

Ruusuvuoren valmentaja Federico Ricci oli samaa mieltä.

- Emilillä oli varmaan kaikista kovin vastustaja, ja hän todella teki töitä tähän finaalipaikkaan. Tänään peli kulki paremmin kuin eilen. Pelin ratkaisu oli syöttöjen palautus. Emil teki todella hyvää työtä Axelin syöttöjen palautuksissa, sanoi Ricci.

Finaali pelataan sunnuntaina. Vastaansa finaalissa Ruusuvuori saa junioreiden rankingykkösen Kiinan Yibing Wun, joka löi välierässä Argentiinan Sebatian Baezin 6-3, 6-2.

- Hiotaan taktiikat kuntoon finaaliin, Ruusuvuori mietti.

Ruusuvuori on ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on kutsuttu ITF Junior Masters -turnaukseen. Hän aloitti kovalla kentällä pelattavan kilpailun voittamalla Itävallan Jurij Rodionovin selvin lukemin 6-0, 6-2. Toisen ottelun torstaina hän hävisi niukasti Kiinan Yibing Wulle lukemin 7-6(7), 6-4.

Kolmannessa ottelussa Ruusuvuori kukisti Serbian Marko Miladinovicin erin 7-5, 6-1. Ruusuvuori voitti oman alkulohkonsa.

ITF Junior Mastersiin on kutsuttu pelaamaan kahdeksan parasta alle 18-vuotiasta tyttöä ja poikaa ITF junioreiden maailmanrankingista. Ensimmäistä kertaa turnaus pidetään kuluvan kauden aikana.

Ruusuvuoren, 18, ranking on tällä hetkellä junioreissa 15. Tämän vuoden junioreiden Grand Slam -menestys nosti hänet mukaan turnaukseen, kun muutamia poisjääntejä tuli.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!