VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Maailmanlistan ykkönen riepoteltiin - ”Mitä oikein tapahtui?”

25.10.2017 - 17:18:23


Caroline Wozniacki on aloittanut vahvasti tenniksen WTA-kiertueen lopputurnauksessa.

Keskiviikkona Singaporessa Wozniacki antoi kyytiä maailmanlistan ykköselle Simona Halepille. Vain hieman runsaassa tunnissa syntyivät voittolukemat 6-0, 6-2. Avauskierroksella hän voitti Elina Svitolinan suoraan kahdessa erässä.

- Ensimmäisessä erässä meni niin hyvin, että aloin jo ihmetellä, mitä oikein tapahtuu! Pelasin todella hyvin ja aggressiivisesti. Kenttä sopii minulle, koska sekä fläteistä että kierteisistä lyönneistä saa kaiken irti, Wozniacki kommentoi.

Wozniacki on käynyt maailmanlistan kärjessä, vaikka hän ei ole koskaan voittanut Grand Slam -turnausta. Titteli WTA-lopputurnauksessa olisi hänen uransa merkittävin. Paluu listakärkeen on mahdollinen Singaporen jälkeen.

- Ykkösenä oleminen on valtava juttu, siitä unelmoin jo pikkutyttönä. Jos palaan ykköseksi, olen todella kiitollinen, mutta nyt keskityn nauttimaan tästä turnauksesta, kertoi Wozniacki.

WTA-lopputurnaus alkaa kahdella neljän pelaajan alkulohkolla. Yksinkertaisen sarjan jälkeen lohkojen kaksi parasta etenevät välieriin. Singaporessa on liossa palkintorahaa peräti seitsemän miljoonaa dollaria.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!