Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Neljä Korisliigan seuran pelaajaa auto-onnettomuudessa - Lahti Basketballin toiminnanjohtaja MTV:lle: ”Olemme tosi kiitollisia, että he ovat elossa”

17.10.2021 - 12:30:00


Miesten Korisliigassa pelaava Lahti Basketball kertoo verkkosivuillaan, että neljä seuran pelaajaa joutui auto-onnettomuuteen myöhään lauantaina. Lahti Basketball kohtasi lauantain vierasottelussa Loimaan Bisonsin.

- Välillä on hyviä uutisia ja joskus valitettavasti myös huonoja. Eilen pelissä voitettiin ja yöllä kohdattiin huonoja uutisia, lahtelaisseura aloittaa tiedotteensa.

- Neljä Lahti Basketballin pelaajaa joutui vaikeissa ajo-olosuhteissa auto-onnettomuuteen myöhään lauantaina. Pelaajat ovat onnettomuuteen nähden hyvässä kunnossa, mutta ovat sairaalassa tarkkailtavana. Tällä hetkellä keskitymme pelaajien terveyteen ja tiedotamme asiasta lisää myöhemmin, tiedote jatkuu.

Lahti Basketballin toiminnanjohta Roope Suonio kertoo MTV Urheilulle, että onnettomuus oli tapahtunut Lahden ja Helsingin välisellä moottoritiellä lauantaina iltakymmenen jälkeen pelaajien auton suistuttua tieltä. Suonio kertoo, että onnettomuudessa ei ollut osallisena muita ajoneuvoja.

- Olemme kiitollisia, että he ovat elossa. He ovat sairaalahoidossa ja varmasti toipuvat. Mutta olemme tosi kiitollisia, että he ovat elossa, Suonio kertoo MTV Urheilulle.

Linkki MTV:n juttuun: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nelja-lahti-basketballin-pelaajaa-auto-onnettomuudessa-moottoritiella-olemme-tosi-kiitollisia-etta-he-ovat-elossa/8266918#gs.dbqugp


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!