Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

NBA:n donkkimestari hämillään - "Olen shokissa, tämä on epätodellista"

8.03.2021 - 10:15:00


Koripallon NBA-liigan tähdistöviikonloppu oli tällä kertaa mahdutettu yhteen päivään. Itse ottelun lisäksi Atlantassa kilpailtiin donkkikisassa, kolmoskisassa ja taitokisassa.

Itse All-Star -ottelun tauolla käydyn donkkikisan voitti Portland Trail Blazersin Anfernee Simons. Hän löi finaalissa New York Knicksin Obi Toppinin. Mukana oli myös Indiana Pacersin Cassius Stanley.

- Olen yhä shokissa siitä, että voitin juuri donkkikisan. Tämä on ilman muuta toteutunut unelma. Katsoin pienenä donkkikisaa. Se on yksi tähdistöviikonlopun merkittävimmistä kisoista, ellei se merkittävin, itse ottelun ohella. On epätodellista, että sain olla mukana siinä ja voittaa sen, Simons hehkutti Trail Blazersin verkkosivuilla.

Kolmoskilpailun voitti Golden State Warriorsin Stephen Curry. Hän kukisti finaalissa Utah Jazzin Mike Conleyn. Lauri Markkasen joukkuekaveri, Chicago Bullsin Zach LaVine tippui jatkosta heti ensimmäisellä kierroksella.

Taitokilpailun finaaliin eteni kaksi "isoa miestä", Indiana Pacersin laitahyökkääjä Domantas Sabonis ja Orlando Magicin sentteri Nikola Vucevic. Sabonis nosti lopulta pokaalia.

- Tämä oli ilman muuta hauskaa. Tuo on oikeasti hyvää lämmittelyä ennen ottelua, Sabonis totesi Indianan verkkosivuilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!