Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Nyt tuli kova voitto - kotkalaisjoukkue nousi haudan partaalta takaisin playoff-vääntöön

1.03.2021 - 20:31:00


Kotkalaisjoukkue KTP-Basket haki Korisliigassa maanantaina pisteet Lahdesta ja piti playoff-haaveensa yhä hengissä.

KTP-Basket ei suostu taipumaan, vaikka joukkueen tie näyttikin jo nousseen pystyyn. Lahti Basketball kaatui kotonaan 64-92, ja ottelun seurauksena kilpailu miesten Korisliigan viimeisistä playoff-sijoista käy entistä tasaväkisemmäksi.

Hurjat voittolukemat varmistivat sen, että mikäli Lahti ja KTP päätyisivät tasapisteisiin runkosarjan päättyessä, niin kotkalaisjoukkue menisi mittelössä edelle.

Tällä hetkellä Lahti on yhä turvallisesti viidennellä sijalla, mutta yhdeksäntenä pyristelevään Kataja Basketiin on välimatkaa vain neljä pistettä. KTP:n sijoitus löytyy nyt välimaastosta kahdeksantena.

KTP:n kovin pistetykki ottelussa oli Greg Mangano, joka säkitti 31 pistettä ja keräsi kylkeen myös 13 levypalloa.

- Kautemme on vaakalaudalla, joten meidän on pakko pelata hyvin. Saimme vihdoinkin alle kokonaisen hyvän ottelun. Viimeisimmän kuukauden ajan tähän asti olemme pelanneet vain hyviä neljänneksiä tai puolikkaita. Kunhan voitamme vielä kaksi viimeistä otteluamme, meidän pitäisi päästä vielä mukaan playoffeihin, Mangano kommentoi Ruudun haastattelussa.

Lahden suurimmat vaikeudet sijaitsivat kaaren takana. Joukkue päästi ilmoille kolmen pisteen yrityksiä peräti 38 kappaletta, mutta niistä renkaan läpi sujahti vain viisi.

Korkeimmaksi yksittäiseksi pistesaldoksi jäi epäonnen numero 13. Tuon luvun keräsivät Brandon Myer, Wayne McCullough ja Nijal Pearson kaikki kolme.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!