Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Lauri Markkasen vaisuus huolestuttaa koripallon NBA:ssa

26.01.2021 - 9:01:00


Koripalloilija Lauri Markkasen otteet herättävät vähänlaisesti hurraahuutoja NBA-joukkue Chicago Bullsissa. Bulls hävisi kotonaan Boston Celticsille 103-119 Suomen aikaa varhain tiistaina.

Zach LaVine (30 pistettä) on noussut selkeästi Bullsin tärkeimmäksi pelaajaksi. Markkanen teki 18 pinnaa. Suomalainen myöntää ongelmat itsekin.

- Pitäisi olla tehokkaampi korin lähellä. Tuntuu, että missaan liikaa helppoja paikkoja. Pitäisi myös pystyä lukemaan vastustajan puolustusta paremmin, Markkanen luetteli lehdistötilaisuudessa.

- Kaikkien aloituskokoonpanon pelaajien pitäisi pelata paremmalla energialla. Täytyy valmistautua peleihin paremmin.

Chicago kuuluu NBA:n alakastiin, mutta uusi kausi on alkanut kohtalaisesti. Bullsilla on 7 voittoa ja 10 tappiota. Nyt tuli toinen perättäinen tappio.

- Jotenkin pallo ei enää liikkunut, ja vastustaja sai pisteputkia. Emme pelanneet tasollamme. Koko ajattelutapa pitää muuttaa, ja täytyy alkaa pelata kovemmin molemmissa päissä kenttää, Markkanen näkee.

Maanantaisen NBA-kierroksen ykkönen oli LeBron James. LeBronin edustama Los Angeles Lakers voitti vieraskentällä Cleveland Cavaliersin pistein 115-108. LeBron, entinen Cavaliersin pelaaja, teki hurjat 46 pistettä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!