Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Korisliigan seura teki kovan hankinnan

25.9.2020 - 10:03:45


Korisliigan Helsinki Seagullsin ulkomaalaisnelikon täydentää kokenut yhdysvaltalainen Porter Troupe. New Yorkista kotoisin olevalta 37-vuotiaalta takamieheltä löytyy kattava ansioluettelo Euroopan pääsarjoista.

Troupe on pelannut Euroopan pääsarjoissa jo vuodesta 2008 saakka, joista kymmenen kautta hän on pelannut Romanian pääsarjassa.

Edelliskaudella 196-senttinen Troupe pelasi Romaniassa Craiovan joukkueessa 14,4 pisteen, 3,8 levypallon ja 3,9 koriin johtaneen syötön keskiarvolla. Romanian pääsarjan lisäksi Troupe on pelannut myös Puolassa, Liettuassa, Kyproksella ja Libanonissa. Lisäksi hän on pelannut 29 ottelua FIBA Europe Cupissa.

- Tarkoituksemme oli vahvistaa takakenttäämme hieman myöhemmin, mutta saimme vihiä Porterista. Saimme hänestä todella hyvät suositukset muutamalta suomalaiselta valmentajalta ja pelaajalta. Keskustelut hänen kanssaan sujuivat erinomaisesti, joten päätimme signata miehen.

- Hän on erittäin monipuolinen kokenut pelaaja, joka pystyy pelaamaan pelipaikkoja 1-4. Hän tuo kokemuksellaan myös lisää johtajuutta jo ennestään vahvaan rosteriimme. Tästä kertoo myös se, että hän toimi Romaniassa joukkueensa kapteenina. Nyt joukkueemme on kasassa ja voimme hyvillä mielin harjoitella kohti kauden avausta, päävalmentaja Jussi Laakso avaa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-seurat jonottavat Erik Haulaa

20.10.2020 17:16:27