NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Koripallon hallitseva Suomen mestari löysi neljännen yhdysvaltalaispelaajansa

12.8.2020 - 12:44:10


Koripallon hallitseva Suomen mestari Kauhajoen Karhubasket on löytänyt neljännen jenkkipelaajansa.

Karhubasket kertoo tehneensä sopimuksen 29-vuotiaan Brandon Spearmanin kanssa.

Spearman pelaa paraikaa Egyptin liigassa, joka päättyy ennen Suomen liigan alkua. Aiemmin urallaan Spearman on viilettänyt muun muassa Saksassa ja Ranskassa.

- Hankittuamme kolme nuorempaa ulkomaalaisvahvistusta meillä oli selvää, että tarvitsemme kokeneemman pelaajan joukkueeseemme neljänneksi vahvistukseksi. Tarjolla oli runsaasti hyviä nuoria pelaajia, mutta rekrytointipäätöksemme rajasi heidät suoraan pois. Odotamme hänen tuovan meille johtajuutta ja varmaa suorittamista molempiin päihin kenttää, Karhubasketin päävalmentaja Janne Koskimies avaa tiedotteessa.

Aiemmin kauhajokelaiset ovat tehneet sopimukset TJ Holyfieldin, Collin Malcolmin ja Daniel Utomin kanssa.

- Kokonaisuudessaan joukkueemme on nyt ulkomaalaisten pelaajien osalta nuorempi, mutta atleettisuutta ja kaukoheittovoimaa pitäisi löytyä aiempiin kausiin verrattuna enemmän. Yhteisharjoituksissa meillä on nyt toinen viikko menossa, ja vaikka amerikkalaiskolmikko Holyfield, Utomi ja Malcolm saadaan jo lähipäivinä maahan, niin karanteenien vuoksi koko joukkueena harjoittelun alkaminen menee kuukauden viimeiselle viikolle.

Jenkkinelikon lisäksi Kauhajoella pelaavat ensi kaudella Bojan Sarcevic, Okko Järvi, Mikael Laihonen, Antti Niskanen, Eero Innamaa, Joona Hakamaa, Kalle Peltonen ja Thomas Vehmanen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!